Nova vest

Pranjani

Društvo

Sprečena bahata vožnja kroz centar FOTO

Sve češće mogla se videti nasilnička i divljačka vožnja kroz centar sela Pranjani kod Gornjeg Milanovca, a meštani su bili u strahu za bezbednost, pre svega dece koje u ovom mestu ima puno.

10:33

11.10.2025.

200 d

Izdvajamo

Pripreme za LN

Zvanično: "Orlovi" dobili novog rivala!

Fudbalski savez Srbije ugovorio je još jednu proveru za A reprezentaciju u sklopu priprema za obaveze u Ligi nacija. "Orlovi" će odigrati prijateljski meč protiv reprezentacije Zelenortskih ostrva 31. maja od 15.30 časova, na stadionu Belenenseša u Lisabonu.

15:21

29.4.2026.

1 h

Tehnopolis

OpenAI pravi sopstveni telefon?

Izveštaji sugerišu da OpenAI radi na razvoju svog prvog pametnog telefona, koji bi mogao da uzdrma tržište i okonča dugogodišnju dominaciju prodavnica App Store i Google Play.

7:53

29.4.2026.

8 h

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

"I dalje smo u dobrim odnosima"

Nemački kancelar Fridrih Merc u sredu je pokušao da smiri tenzije sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, ističući da njihov odnos i dalje ostaje čvrst uprkos oštroj javnoj polemici oko rata u Iranu, piše Politico.

16:19

29.4.2026.

7 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

meni svečane večere

Šta su jeli Tramp i Čarls? FOTO

Svečana večera koju je predsednik SAD Donald Tramp priredio za britanskog kralja Čarlsa III, sadržala je raznovrsan meni od francuskih jela, koji su napravili najbolji kuvari, a pripreme za samu večeru vodila je prva dama Melanija Tramp.

11:13

29.4.2026.

5 h

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu