Nova vest
close

FBI

Svet

Obaveštajac FBI: Tramp je ruski špijun

Donald Tramp se može posmatrati kao rusko sredstvo, ali ne u tradicionalnom smislu aktivnog agenta ili regrutovanog resursa, rekao je obaveštajac Endrju Mekejb, bivši zamenik direktora FBI koji je radio za vreme bivšeg američkog predsednika, prenosi Gardijan.

20:22

12.9.2024.

8 d

Svet

FBI: Upozorili smo ih

Američki Federalni istražni biro saopštio da je napadača iz škole u Džordžiji, Kolta Greja, prošle godine ispitivala policija zbog anonimnih pretnji na internetu, nakon upozorenja FBI-ja.

8:20

5.9.2024.

15 d

Svet

FBI izneo nove informacije: Atentator je delovao sam

Napadač koji je u subotu uveče pucao na bivšeg predsednika SAD i kandidata Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa delovao je sam i koristio je legalno kupljenu pušku koju je kupio otac osumnjičenog.

10:31

15.7.2024.

67 d

Svet

FBI imao ovlašćenje da ubije Trampa? "Laž"

Američki državni tužilac Merik Garland je danas ocenio tvrdnje bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa da je FBI bio ovlašćen da ga ubije tokom pretresa njegovog kluba na Floridi 2022. godine "lažnim" i "izuzetno opasnim".

23:15

23.5.2024.

120 d

Izdvajamo

Info - B92

Razno

Na današnji dan, 21. septembar

19. p.n.e - Umro je Publije Vergilije Maron (Publius Vergilius Maro), proslavljeni pesnik carskog Rima, autor nacionalnog junačkog epa "Eneida". Smatra se najvećim pesnikom antike i uzorom latinskog i zapadnoevropskog stvaralaštva.

0:03

21.9.2024.

2 h

Život - B92

Novo Sport Video Menu