Nova vest
close

FBI

Svet

Bela kuća: To ste izmislili FOTO

Bela kuća demantovala je danas da američki predsdenik Donald Tramp razmatra mogućnost smene direktora američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaša Patela.

22:52

25.11.2025.

9 d

Svet

Bela kuća sprema udar na FBI?

Predsednik SAD Donald Tramp razmatra mogućnost smene direktora američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kaša Patela u narednim mesecima, jer su on i njegovi najbliži saradnici sve nezadovoljniji negativnim naslovima u medijima koje je Patel izazvao.

21:27

25.11.2025.

9 d

Svet

Ogroman skandal šefa FBI-ja

Direktor FBI-ja Keš Patel nalazi se u središtu novog skandala, jer je otkriveno da je koristio avion ove agencije kako bi otišao na nastup njegove devojke Aleksis Vilkins.

11:00

3.11.2025.

31 d

Svet

Tramp u "lovu na veštice"

Međuagencijska radna grupa formirana od nekoliko desetina zvaničnika iz različitiha američkih federalnih službi pomaže predsedniku SAD Donaldu Trampu u progonu osoba koje američki predsednik optužuje za zloupotrebu moći u borbi protiv njega, tvrdi Rojters.

11:36

21.10.2025.

44 d

Svet

Šok u Vašingtonu: Tramp slučajno otkrio plan osvete

Predsednik Donald Tramp nameravao je svoju nedavnu objavu na Truth Social, u kojoj je zamolio državnu tužiteljku Pem Bondi da preduzme pravne mere protiv njegovih protivnika, da pošalje kao direktnu poruku, prema rečima zvaničnika iz Trampove administracije.

15:35

12.10.2025.

53 d

Svet

Tramp: Biće drugih – ne mogu se izvući

Predsednik SAD Donald Tramp pohvalio je optužnicu Ministarstva pravde protiv Džejmsa Komija i nagovestio da bivši direktor FBI-ja možda nije poslednji od njegovih političkih neprijatelja koji je optužen, iako je negirao da ima spisak meta.

20:15

26.9.2025.

69 d

Izdvajamo

Info - B92

Život - B92

Latest Novo Sport Sport b92 Video Video Menu Menu