Nova vest

Donald Tusk

Svet

Potpisan nuklearni sporazum

Premijeri Poljske i Kanade Donald Tusk i Džastin Trudo potpisali su danas u Varšavi sporazum o saradnji u oblasti nuklearne energije.

16:00

28.1.2025.

620 d

Svet

Kremlj: Neutemeljeno, poznati su po tome

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da su navodi poljskog premijera Donalda Tuska da Rusija planira "terorističke akcije" potpuno neutemeljene optužbe.

12:43

16.1.2025.

632 d

Svet

Dižu se tenzije, doneta odluka: NATO opkoljava

Zemlje NATO-a odlučile su da radikalno povećaju svoje vojno prisustvo na Baltiku, rekao je poljski premijer Donald Tusk novinarima posle samita zemalja Severnoatlantske alijanse u Baltičkom regionu.

15:29

14.1.2025.

634 d

English

We got it wrong! We are at war.

Europe is not in a pre-war situation, but it's actually at war against Russia, former director of the British intelligence service MI6, Sir Richard Dearlove, told Sky News.

8:36

28.11.2024.

681 d

Svet

Greška! U ratu smo

Evropa nije u predratnoj situaciji, već je u ratu protiv Rusije, izjavio je bivši direktor britanske obaveštajne službe MI6 Sir Ričard Dirlov za Skaj njuz.

8:16

28.11.2024.

681 d

Izdvajamo

Info – najvažnije vesti iz Srbije i sveta | B92.net

Svet

Iran sprema pakao?

Prema rečima zapadnih zvaničnika koje je citirao Blumberg, Iran je sačuvao svoje fabrike raketa i dronova i u stanju je da obnovi svoje zalihe ovog oružja.

23:44

10.10.2026.

42 min

Svet

"Zelenski ima podršku"

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Andrij Sibiha izjavio je danas, povodom poziva američkog predsednika Donalda Trampa da Ukrajina treba da izabere novog lidera, da samo ukrajinski narod ima pravo da odluči ko će biti predsednik Ukrajine.

23:33

10.10.2026.

54 min

Život – zanimljivosti, istorija, nauka i inspirativne priče | B92.net

Najnovije Novo Sport Sport B92 Video Video Meni Menu