Znamo kada Android 13 stiže na Samsung telefone

Pre nešto manje od dva meseca su se pojavile Android 13 developer verzije, a sada imamo informacije da Samsung konačno sprema da počne sa otvorenim beta testiranjem Androida 13 i One UI 5.0 interfejsa.

Tehnopolis

Izvor: B92, SamMobile

Petak, 08.04.2022.

11:45

Znamo kada Android 13 stiže na Samsung telefone
Foto: sdx15 / Shutterstock.com

Izvori sugerišu da bi južnokorejska kompanja mogla da počne sa testiranjem u otvorenoj beti do jula. To bi i testerima i kompaniji trebalo da omogući dovoljno vremena da se ispolira novi firmware za javnu objavu krajem 2022. ili početkom 2023. godine.

Veliki broj Galaxy uređaja (telefona i tableta) su podobni za predstojeće javno Android 13 i One UI 5.0 ažuriranje, nakon izlaska iz bete. Kao i obično, noviji i jači uređaji će imati prednost, a očekuje se da će prvi Galaxy telefoni koji će dobiti Android 13 biti S22 serija, Galaxy Z Fold 4 i Flip 4.

Potrebno je napomenuti da kompanija uporedo sa One UI 5.0 razvija i One UI 4.1.1 za svoje predstojeće fleksibilne telefone, ali se očekuje da će ova verzija softvera biti dostupna za samo nekoliko uređaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: