Zavirite u unutrašnjost HONOR Magic Vs sklopivog pametnog telefona VIDEO

Tehnopolis

Izvor: B92, Honor

Sreda, 08.02.2023.

13:45

Zavirite u unutrašnjost HONOR Magic Vs sklopivog pametnog telefona VIDEO
Foto: Printscreen / Honor / JerryRigEverything

Nije tajna da se HONOR posebno raduje ovogodišnjem Mobile World Congress (MWC) sajmu koji će se održati u Barseloni od 27. februara do 1. marta.

Dok s nestrpljenjem čekamo dan kada će zvanično na međunarodnom tržištu biti lansirana nova HONOR Magic5 serija, na čelu sa flegšip telefonom HONOR Magic Vs, prvi put imamo mogućnost da zavirimo ispod površine i vidimo kako izgleda unutrašnjost telefona sa revolucionarnim sistemom šarki.

Poznati influenser, Zack, je na svom YouTube kanalu, pod nazivom JerryRigEverything, rasklopio najnoviji flegšip pametni telefon HONOR Magic Vs i tako je otkrio više o samom uređaju i detaljno prikazao unutrašnje delove tog jedinstvenog sklopivog telefona u kategoriji. Revolucionarni sistem šarki, tanak dizajn, visok nivo izdržljivosti, izuzetno jaka baterija i mala težina uređaja osnovne su karakteristike ovog moćnog telefona koji je po svim tim karakteristikama daleko ispred konkurencije, a HONOR Magic Vs krije i mnogobrojne zanimljivosti i inovacije u pogledu materijala, tehnoloških rešenja i dizajna.

HONOR tim za istaživanje i razvoj posebu pažnju posvetio je tehnologiji sklopivih šarki. Livena iz jednog dela, super lagana šarka bez zupčanika, koja omogućava preklapanje dva ekrana tako da ne ostavlja suvišni prostor između njih, rešava i brojne probleme s kojima su se do sad susretali sklopivi telefoni.
Foto: Printscreen / Honor / JerryRigEverything
Tehnološki entuzijasti koji vole da otkrivaju nove stvari i prodiru u samu srž, sigurno će uživati u toj tematici.

Na fotografijama i u videu možete videti kako izgledaju unutrašnji procesi HONOR Magic Vs modela.

Zvanično globalno lansiranje HONOR Magic Vs telefona, kao i HONOR Magic5 serije, održaće se na MWC sajmu 27. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: