Tehnopolis

Utorak, 06.02.2024.

12:16

YouTube se predomislio – zaokret od 180 stepeni

Popularni striming servis je odlučio da ipak želi da kreira svoju aplikaciju za novi uređaj kompanije Apple.

Izvor: B92

YouTube se predomislio – zaokret od 180 stepeni
Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Za Apple Vision Pro VR uređaj već postoji više od 600 aplikacija, ali YouTube nije jedna od njih. Prošlog meseca servis kompanije Google je izričito istakao da nema nikakve planove da razvija takvu apliakciju.

Međutim, nakon svega nekoliko nedelja planovi su se izgleda promenili. YouTube je sada napravio zaokret od 180 stepeni i za The Verge je istakao da je njihova aplikacija za Vision Pro u planu razvoja.

Iz kompanije nisu rekli kada može da se očekuje YouTube aplikacija za Apple Vision Pro. U međuvremenu, YouTube ističe da podržava Vision Pro tako što obezbeđuje da korisnici imaju odlično iskustvo u Safari pregledaču.

Nije poznato zbog čega je YouTube iz korena promenio svoj stav. Moguće je da se Vision Pro pokazao kao znatno popularniji nego što su Google i YouTube prvobitno očekivali.

Takođe je moguće da je ovu u vezi sa popularnošću eksterne YouTube aplikacije koja već postoji za Vision Pro i košta svega pet dolara. Trenutno je na trećem mestu u Photo & Video kategoriji App Store-a, za preuzimanja na VR uređaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: