YouTube besplatno uvodi Premium funkciju: Da li je stigla i do vas?

YouTube je, prema nekim izveštajima, uveo korisnu funkciju i za one koji se služe besplatnom verzijom aplikacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 01.03.2024.

11:17

YouTube besplatno uvodi Premium funkciju: Da li je stigla i do vas?
Foto: Shutterstock/Ralf Liebhold

Naime, u SAD se nudi opcija Picture-in-Picture (PiP) i za one koji koriste YouTube besplatno, i do još od 2022. godine. Ovo omogućava da se prozor videa smanji, i da telefon može da se koristi za radi nešto drugo dok video ide.

Kako je naveo sajt Android Police, Google već nudi PiP na besplatnoj verziji u nekim evropskim regionima, i za Android i za iOS operativne sisteme.

Google se još nije oglasio kako bi ovo potvrdio - zapravo, i dalje tvrde da će vam biti potreban YouTube Premium kako biste imali PiP u regionima koji nisu SAD.

Vredi napomenuti, međtim, da morate sami da uključite opciju PiP. To možete učiniti tako što ćete otići na YouTube, odabrati ikonu profila, zatim Settings, General, i onda aktivirati Picture-in-Picture.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

12 h

Podeli: