WhatsApp testira novu funkciju, koja će oduševiti one koji mrze da kucaju poruke

Prema saznanjima sajta WABetaInfo, WhatsApp radi na funkciji koja će korisnicima omogućiti da snime i objave audio poruke u okviru svog WhatsApp statusa.

Tehnopolis

Izvor: B92, Gizmochina

Petak, 15.07.2022.

10:10

WhatsApp testira novu funkciju, koja će oduševiti one koji mrze da kucaju poruke
Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Kada funkcija postane dostupna, aplikacija bi korisniku trebalo da dopusti da snimi glasovnu poruku, slično onome što je moguće u okviru razgovora. To bi moglo uključiti i ubacivanje postojećih audio fajlova, ali ovo još nije implementirano.

Glasovni snimci u okviru ažuriranja statusa bi se delili sa korisnikovim WhatsApp kontaktima, a koristila bi se ista podešavanja privatnosti kao i za fotografije i video fajlove i imali bi end-to-end enkripciju.

WhatsApp nije jedina aplikacija koja eksperimentiše sa glasovnim pričama (stories). Twitter je dugo testirao mogućnost objavljivanja glasovnih tvitova na iOS-u, a sada svi imaju tu opciju.

Pomenuta funkcija za WhatsApp je još uvek u fazi razvoja i nije u funkciji čak ni za beta testere. Ukoliko bude objavljena, prvo će biti dostupna za testiranje, pre nego što postane šire implementirana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: