WhatsApp olakšava preslušavanje glasovnih poruka

Najnovije ažuriranje, koje je implementirano u WhatsApp, koje će olakšati preslušavanje glasovnih poruka kada se prebacuje između različitih razgovora.

Tehnopolis

Izvor: B92, Ubergizmo

Četvrtak, 17.02.2022.

09:00

WhatsApp olakšava preslušavanje glasovnih poruka
Foto: Jimmy Tudeschi / Shutterstock.com

WhatsApp korisnicima omogućava da šalju glasovne poruke, ali problem sa ovim je to što korisnik mora da prelušava poruku u razgovoru, a ukoliko pokuša da se prebaci na drugi razgovor - poruka se prekida i mora da se sluša ispočetka.

Najnovije ažuriranje to menja. Popularni servis je objavio ažuriranje koje će korisnicima omogućiti da nastave da slušaju glasovnu poruku čak i ukoliko se prebace na drugi razgovor.

Ovo je slično načinu na koji korisnici mogu da gledaju YouTube video u WhatsAppu, gde video nastavlja da ide i kada se napusti taj razgovor i pređe u drugi.

Nova finkcija predstavlja deo promena, koje WhatsApp implementira u svoju aplikaciju i glasovne poruke. Neke od drugih izmena uključuju mogućnost pauziranja i puštanja glasovnih poruka (ranije su korisnici, nakon pauziranja, poruku morali da puštaju ispočetka).

Tu je i promena koja omogućava preslušavanje poruke pre nego što se ona pošalje, u slučaju da ste napravili neku grešku ili odlučili da ne želite da prosledite tu poruku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: