Tehnopolis

Četvrtak, 16.06.2022.

10:00

Viber predstavlja Kanale

Omiljena aplikacija predstavlja Kanale, najbolje mesto za praćenje influensera, vesti, hobija i još puno zanimljivog sadržaja.

Izvor: B92, Viber

Viber predstavlja Kanale
Foto: Viber / Promo

Rakuten Viber, jedna od najvećih globalnih komunikacijskih aplikacija, svakodnevno korišćena od strane 75% korisnika na tržištima centralne i istočne Evrope – od sada postaje i centar za pretragu zanimljivog sadržaja. Viberov najnoviji proizvod – Kanali – postaće glavni način za praćenje vašeg omiljenog sadržaja na platformi. U nastojanju da postane super-aplikacija koja naveliko prevazilazi ulogu mesindžera, Viber je uveo širi spektar digitalnih proizvoda i usluga kao dodatak na osnovne funkcije za razmenu poruka. Mobilno plaćanje, poručivanje taksija ili dostave hrane, vremenska prognoza i još puno toga od sada su dostupni na Viberu – čineći time svakodnevno korišćenje aplikacije pogodnjim i lakšim. Kanali predstavljaju najnoviji proizvod koji uvećava vrednost korišćenja Vibera i postaje integralni deo sveobuhvatnog digitalnog iskustva njegove upotrebe.

Korisnici širom sveta se sada mogu prijaviti na Viberove Kanale kako bi pristupili najnovijim vestima, pratili influensere, učestvovali u anketama i kvizovima i ostvarili pristup ekskluzivnom sadržaju. Bez obzira na to da li vas interesuje sport, obrazovanje, muzika, zabava ili kuvanje – postojeći Kanali na Viberovoj platformi vam već nude pregršt toga zanimljivog i korisnog. Samo u Srbiji postoji već više od 300 javnih Viber Kanala na Viberu - s milionima članova koji prate informacije o temama koje ih zanimaju.
Foto: Viber / Promo
“Kanali su naš naredni korak u uvođenju inovacija na platformi aplikacije za razmenu poruka – čime pružamo dragoceno, jedinstveno i efikasno korisnisčko iskustvo. Viberovii Kanali brzo postaju omiljeno mesto na kome naši korisnici mogu da pronađu informacije koje potiču od uzbudljivih i dinamičnih kreatora sadržaja iz zemlje i sveta. Pretraga sadržaja i prepiska dešavaju se simultano na Viberu, a uz to i pravo i dubinsko istraživanje tema od posebne važnosti – i to kroz samo jedan dodir na ekranu”, ističe Atanas Rajkov, Viši direktor za razvoj vodećih globalnih tržišta aplikacije Rakuten Viber.

Viber takođe nudi i posebnu mogućnost za komentarisanje sadržaja u Kanalima, čime stvara javni forum za razgovore i debate. Komentari su postali jedna od omiljenih funkcija među korisnicima, pružajući posebni doživljaj zajedničke društvene dimenzije u često fragmentiranom digitalnom svetu današnjice.
Foto: Viber / Promo
Viber je nedavno potpisao Kodeks Evropske Unije o sprečavanju govora mržnje, u nastojanju da spreči i odgovori na širenje diskriminacije i nezakonitog sadržaja u zemljama EU. Prihvatanje Kodeksa potvrđuje Viberovu posvećenost da obezbedi dodatne mere pomoću kojih bi bilo moguće pratiti i ukloniti govor mržnje u slučaju da se takav sadržaj pojavi u komentarima Kanala. Na ovaj način će korisnici moći da budu sigurni da se aplikacija brine o tome da korisničko iskustvo njih i njihove dece neće biti ukaljano ovakvim negativnim pojavama.

Prolanaženje i pristupanje Kanalu na Viberu je lako. Sve što treba da uradite je da da u prozorčić za pretragu ukucate ključnu reč vezanu za temu ili sadržaj od interesovanja – i dobićete spisak Kanala koji ćete moći da istražujete i komentarišete posvećeno i sa posebnim uživanjem. Ovim je vaša omiljena zabava postala mnogo pristupačnija na Viberu – u šta ćete se sigurno već brzo uveriti!

Kanali koje obavezno treba pratiti u Srbiji

EXIT Festival

Kurir Sport

b92 Superzena

Gastronomad

Balkan Top Star

Ti Si ORIGINAL

Zadovoljna

FK Crvena Zvezda

FK Partizan

Sergej Ćetković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: