Vaš računar ne može da podrži Windows 11? Postoji objašnjenje

Microsoft je ažurirao svoju aplikaciju PC Health Check, kako bi vam saopštio da vaš računar neće moći da podrži Windows 11. To su uradili kako bi pomogli da se reši situacija i zbrka koja je nastala usled raznih informacija koje su procurile.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 26.06.2021.

20:30

Default images

Mnogi su pokušali preko ove aplikacije da provere da li će moći da koriste Windows 11, ali s obzirom da ona nije ažurirana posle predstavljanja novog operativnog sistema, ona nije mogla da vam pomogne ništa.

Sada je možete ažurirati, ili prethodno skinuti ako je nemate, a ona će vam pokazati zašto ne možete da pokrenete Windows 11 na svom računaru, bilo to zbog kompatibilnosti, nedostatka prostora na hard disku ili nešto drugo.

Ipak, i dalje to ne radi kako treba jer šalje poruke poput "procesor ne može da podrži Windows", a ne navodi zašto je to tako.

Najbolje bi bilo da se sačeka zvanično saopštenje Microsofta šta vam je potrebno za novi Windows.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: