Uskoro stiže Sony PlayStation 5 Pro?

Japanska kompanija Sony bi mogla da objavi novu konzolu PlayStation 5 Pro do kraja 2024. godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2024.

15:06

Uskoro stiže Sony PlayStation 5 Pro?
Foto: Hopix Art / Shutterstock.com

Agencija Kantan gejms smatra da će Sony požuriti sa izbacivanjem nove konzole na tržište zbog pada prodaje standardne konzole PS5, kao i da bi se pripremila za izdavanje nove verzije popularne video igre GTA VI početkom 2025. godine, preneo je CNBC.

GTA je jedna od najpopularnijih video igara svih vremena, a Sony se nada da će korisnici koji kupe GTA VI poželeti da je igraju na novoj konzoli PS5 Pro.

Japanski tehnološki gigant Sony je prošle nedelje objavio rezultate za period od oktobra do decembra 2023. godine koji su nadmašili očekivanja analitičara, ali je istovremeno smanjio očekivanja prodaje svoje glavne konzole PS5.

Tekuća fiskalna godina za kompaniju Sony se završava 31. marta, a japanska firma sada očekuje da će u pomenutom godišnjem periodu prodati 21 milion svojih konzola PS5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: