Twitter nagoveštava kako će izgledati opcija izmene tvitova

Korisnici su godinama od Twittera tražili mogućnost izmene tvitova, a Twitter će im konačno tu želju i uslišiti.

Tehnopolis

Izvor: B92, GSMArena

Nedelja, 02.10.2022.

09:30

Twitter nagoveštava kako će izgledati opcija izmene tvitova
Foto: Sattalat Phukkum / Shutterstock.com

Kompanija planira da mogućnost izmene tvitova objavi uskoro, a na Twitteru je objavljen test tvit koji ima "last edited" oznaku.

Klikom na oznaku, korisnik može da ode u istoriju sa verzijom originalnog tvita i svim modifikacijama koje su u njemu izvršene. Nakon što funkcija izmene tvita postane spremna za korisnike, opcija će biti ekskluzivna za Twitter Blue. U pitanju je pretplatnički servis (4,99 dolara mesečno), koji je podržan samo u SAD-u, Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu.

Twitter Blue korisnici takođe dobijaju i neke druge pogodnosti, kao što je sadržaj bez reklama, opcije prilagođavanja interfejsa, kao i "undo tweet" opcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: