TikTok napada Twitch: Testira aplikaciju za striming igara

TikTok je počeo sa testiranjem novog softvera za desktop računare, koji je usmeren ka gejming populaciji.

Tehnopolis

Izvor: B92, Verge

Petak, 17.12.2021.

08:27

TikTok napada Twitch: Testira aplikaciju za striming igara
Foto: Wirestock Creators / Shutterstock.com

Popularna aplikacija testira TikTok Live Studio, koji korisnicima omogućava prenos uživo iz igara i drugih desktop aplikacija.

Softver se trenutno testira od strane manjeg broja korisnika na nekim zapadnim tržištima.

Ukoliko bude ozvaničen, TikTok Live Studio bi mogao predstavljati zanimljivu promenu za strategiju striminga uživo za TikTok. Umesto da se fokusira na korisnike koji strimuju direktno sa svojih mobilnih uređaja, servis bi mogao proširiti TikTok Live fokus na prenos igara i konkurisao bi Twitch, YouTube Gaming i Facebook Gaming platformama.

Kako ističu izvori, softver trenutno ima osnovne funkcije. Može da podržava striming u panoramskim i portret modu, može da skida video klipove iz igara, individualnih programa, mobilnih uređaja i kamera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: