Tehnopolis

Utorak, 10.05.2022.

19:00

Samsung je kreirao novi 200MP senzor za kamere

Samsung je u septembru prošle godine predstavio 200MP ISOCELLL HP1 senzor za kamere, ali ga nije iskoristio ni na jednom od svojih telefona do sada.

Izvor: B92, GSMArena

Samsung je kreirao novi 200MP senzor za kamere
Foto: atdigit / Shutterstock.com

Dok čekamo detalje o prvom Samsungovom telefonu sa kamera senzorom od 200MP, iz Južne Koreje stižu informacije da je kompanija razvila novi senzor za kamere od 200MP.

Očekuje se da bi ovaj senzor mogao da bude implementiran u Galaxy S23 Ultra telefon, koji će biti predstavljen tokom sledeće godine.

Izveštaj pominje da će 70% novih 200MP senzora proizvoditi Samsung Electro-Mechanics, koji je divizija za kamere južnokorejskog giganta. Preostalih 30% će proizvoditi Samsung Electronics.

Nema previše informacija o novom 200MP senzoru za kamere, ali se očekuje da uskoro počne da se pojavljuje više detalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: