Ni AirPods Pro nema funkciju koju imaju ove providne slušalice

Kompanija Nothing je svoj prvi par bežičnih slušalica, Ear 1, lansirala sredinom 2021. godine, ali je druga generacija već tu.

Tehnopolis

Izvor: index.hr

Subota, 25.03.2023.

17:00

Default images

Ovo je tek četvrti Nothing proizvod koji je stigao na tržište, ali uprkos tome Ear 2 je nesumnjivo najkonkurentniji proizvod koji je kompanija do sada isporučila.

Dizajn Ear 2 slušalica je približno isti kao kod originalnog Ear 1 modela, s dve poluprovidne drške smeštene u providnom kućištu za punjenje.

Ovakav dizajn, sam po sebi, pomaže da se Ear 2 istakne na tržištu prepunom slušalica jednoličnih boja, piše ZDNET. Duže trajanje baterije

Nothing Ear 2 dolazi sa superiornijom audio membranom od svog prethodnika. Trajanje baterije je četiri sata (s uključenim ANC-om), do šest sati i više (s isključenim ANC-om) iz slušalica, što je poboljšanje u odnosu na Ear 1.

Možda najvrednija specifikacija Ear 2 slušalica jeste njihova kompatibilnost sa LHDC 5.0 kodekom, što im omogućava pristup zvuku visoke rezolucije sa podržanih platformi kao što ja Apple Music i druge. Čak ni Apple AirPods Pro 2 slušalice ne mogu da reprodukuju zvuk visoke rezolucije bez gubitaka.

Cena Nothing Ear 2 slušalica je 149 evra, a možete ih videti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: