Tehnopolis

Petak, 13.05.2022.

12:12

Mask: "Privremeno stopirana kupovina Twittera"

Milijarder, koji je nedavno najavio akviziciju popularne mreže, sada je objavio da je ova kupovina privremeno stopirana.

Izvor: B92, BTN

Mask:
Foto: Sergei Elagin / Shutterstock.com

Ilon Mask je objavio da su razgovori o njegovom preuzimanju kompanije Twitter Inc. "privremeno stopirani, dok se čekaju detalji analiza koje sugerišu da spam/lažni nalozi zaista čine manje od 5% korisnika" na društvenoj mreži.

U svom tvitu, Mask ukazuje na studiju koju je društvena mreža objavila ranije tokom maja, a koja pokazuje da lažni ili spamujući nalozi predstavljaju manje od 5% aktivne baze korisnika ovog sajta. U međuvremenu, Twitter je objavio svoje planove da poveća napore u borbi protiv smanjenja sadržaja koji stiže od strane pomenutih naloga.

Nešto ranije, Mask je istakao da, ukoliko njegovi planovi o kupovini budu ostvareni, očekivanja na polju radne etike će biti ekstremna, ali mnogo manja od onoga što očekuje od sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: