Lepe vesti za one koji vole WhatsApp grupe

Ukoliko spadate među one koji vole WhatsApp grupe, ali smatrate da je njihov glavni problem to što nisu dovoljno velike - stižu dobre vesti.

Tehnopolis

Izvor: B92, GSMArena

Utorak, 11.10.2022.

13:00

Lepe vesti za one koji vole WhatsApp grupe
Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Servis trenutno testira opciju koja će omogućiti dodavanje podrške za do 1024 učesnika za svaku od grupa. Očekuje se da će funkcija uskoro postati dostupna svim korisnicima.

Trenutno, pomenuta opcija je u beta fazi testiranja. Pre ovoga, WhatsApp je dodao podršku za grupe sa do 512 članova u junu, što će se duplirati nakon završetka testiranja.

Oni koji imaju najnoviju betu za Android ili iOS, u nekom trenutku će dobiti ovu funkciju. Ukoliko ne, ona će postati dostupma svima nakon što se testiranje okonča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: