Koliko je izdržljiv Steam Deck? VIDEO

Ukoliko ste ikada želeli da saznate koliko je izdržljiv Steam Deck, sada to možete da vidite zahvaljujući Zaku sa YouTube kanala JerryRigEverything, koji je pomenuti uređaj podvrgao svojim neobičnim testovima izdržljivosti.

Izvor: B92, JerryRigEverything
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Steam Deck model od 512GB se našao na ekstremnom testu izdržljivosti, koji uključuje grebanje, paljenje, test otpornosti na savijanje i daje nam uvid u fizičke karakteristike uređaja.

Displej Steam Decka se grebe od šestog nivoa Mosove skale, uz dublje ureze od sedmog nivoa. Zak Nelson nam pokazuje da je potrebno primeniti značajnu silu kako bi se oštetilo "anti-glare" staklo, mada abrazivni premaz može da oteža uklanjanje površinskog oštećenja.

Kako je kreiran od plastike, tragovi od oštrice peroreza su jasno vidljivi, ali igračima će značiti informacija da su oznake na tasterima izdržljive i verovatno će proći dosta vremena dok se ne izližu.

Ekran je takođe odoleo svim pokušajima da se polomi savijanjem, kako s prednje strane tako i na poleđini. Sve u svemu, Steam Deck se pokazao kao pristojno izdržljiv uređaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.