HONOR i Microsoft su novi partneri

HONOR, vodeći globalni proizvođač pametnih uređaja, najavio je da će proširiti strateško partnerstvo sa Microsoftom u svom novom sedištu u Šenženu. Kako je najavljeno prilikom svečane ceremonije potpisivanja partnerstva, HONOR i Microsoft blisko će sarađivati na razvoju revolucionarne veštačke inteligencije (AI) i krajnjih uređaja, kao na i stvaranju naprednih tehnoloških strategija, podržavajući strategiju kompanije HONOR „1+8+N" širom sveta. HONOR je takođe najavio lansiranje proizvoda HONOR MagicBook V 14, jednog od prvih prenosnih računara na svetu sa unapred instaliranim Microsoft Windows 11 operativnim sistemom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

16:25

HONOR i Microsoft su novi partneri
Foto: Profimedia

"HONOR je posvećen pristupu koji je usmeren na potrošača i razvoju najboljih proizvoda u klasi za naše korisnike. S jakim uverenjem u otvorenost, saradnju i inovacije, blisko ćemo sarađivati sa našim globalnim partnerima u lancu snabdevanja širom industrije kako bismo kreirali besprekorno korisničko iskustvo sa našim tehnološkim mogućnostima, uvidom u tržište i inovacijama u istraživanju i razvoju. HONOR i Microsoft će nastaviti da jačaju strateško partnerstvo i razvijaju rešenja koja mogu da uključe različite softverske i hardverske tehnologije za različite potrebe korisnika. Uvereni smo da će HONOR i Microsoft zajedno uspeti da uspostave međusobnu vezu između krajnjih uređaja i ekoloških standarda kako bi stvorili novi inteligentni svet za sve", rekao je na ceremoniji potpisivanja George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co., Ltd.

"U eri nove normalnosti, svi delovi sveta i sve oblasti života ubrzavaju digitalnu transformaciju. Uz povećano prisustvo hibridnog rada i ambijentalne inteligencije, korisnici očekuju veću udobnost, sigurnost i bolju interakciju od svojih prenosnih uređaja, sistema i aplikacija, kako na poslu tako i kod kuće. Microsoft se nada da će ubrzati integrisani razvoj softverske i hardverske inteligencije kontinuiranim produbljivanjem i proširivanjem strateške saradnje sa kompanijom HONOR, kako bi krajnjim korisnicima obezbedio kvalitetnije korisničko iskustvo, ali i celom svetu predstavio inovacije nastale u Aziji uz pomoć cloud platforme Microsoft Azure", rekao je dr Hou Yang, korporativni potpredsednik i predsednik i izvršni direktor kompanije Microsoft GCR.

Na predstojećem lansiranju HONOR Smart Life proizvoda 26. septembra, HONOR će predstaviti svoj MagicBook V 14 koji će biti među prvim prenosnim računarima koji će posedovati novi operativni sistem Windows 11. Sa naprednijim mogućnostima integracije softvera i hardvera, pored ciljanih prilagođavanja i nadogradnji za bolje iskustvo korišćenja Windows 11 operativnog sistema, HONOR je sposoban da u potpunosti maksimizira njegov potencijal.

Microsoft, jedan od dugogodišnjih tehnoloških i poslovnih partnera kompanije HONOR, bio je među prvom grupom dobavljača koji su sarađivali sa kompanijom nakon što je HONOR postao potpuno nezavistan. HONOR je od decembra 2020. godine koristio Windows 10 kao svoj zvanični globalni operativni sistem. HONOR MagicBook Pro opremljen je operativnim sistemom Windows 10, a od njegovog zvaničnog predstavljanja osam međunarodnih medijskih kuća, među kojima su Tech Radar, Wired i Expert Review, dodelilo mu je priznanje "Best of IFA 2020". Takođe, MagicBook Pro je bio najprodavaniji proizvod na preko 20 tržišta, uključujući Kinu, Rusiju, Veliku Britaniju, Francusku, Nemačku, Španiju, Italiju i Maleziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: