Gmail uveo simpatičnu novost: Ukoliko imate Android, odmah možete da je isprobate

Google-ova usluga za elektronsku poštu dobila je osveženje u vidu kolekcije atraktivnih i šarenih profilnih fotografija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 29.09.2021.

18:52

Gmail uveo simpatičnu novost: Ukoliko imate Android, odmah možete da je isprobate
Foto: Ascannio / Shutterstock.com

Google je napravio novu kolekciju slika dizajniranih za korisničke profilne slike, izvestio je The Verge. Nove ilustracije pod imenom Google Illustrations napravljene su za one koji vole šarene profilne slike, a ne žele koristiti svoje fotografije. Kolekcija slika je, kao što je moguće videti iz naslovne ilustracije, prilično velika.

Najnovija kolekcija ilustracija pokazuje da Google nastoji imati drukčiji pristup od Microsoftovih Xbox avatara ili Snapovih Bitmojija, a koji, podsećamo, omogućavaju izradu stilizovanih interpretacija korisničkih profilnih fotografije.

Najnovije ilustracije su, bar zasad, ekskluzivne samo za korisnike Androida. Ako imate telefon koji koristi Google-ov operativni sustav, jednu od novih sličica možete staviti za profilnu unutar Google Workspace-a i Contacts-a na Androidu.

Google takođe spominje da “trenutno radi” na prenošenju novih ilustracija na iOS i web, kao i “niz drugih proizvoda”. Takođe su napomenuli da će s vremenom kolekcija avatara postepeno rasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: