Glasovne poruke za WhatsApp sada mogu da se vide

Glasovne poruke su, po svojoj prirodi, zvučno iskustvo – ali to je nešto što WhatsApp želi da promeni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.12.2021.

11:44

Glasovne poruke za WhatsApp sada mogu da se vide
Foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Kada primite glasovnu poruku od strane kontakta (ili, ukoliko je pošaljete sami), imaćete priliku da vidite polje koje prikazuje napredak tokom reprodukcije.

Ovo je zgodna vizuelna pomoć koja pomaže da znate koliko je duga neka poruka i koliko je još potrebno da se preslušava. Sada ova funkcija dobija malu nadogradnju, kako bi bila vizuelno privlačnija, a sve zahvaljujući glasovnim talasima.

Korisnici Androida koji su se prijavili za beta program dobili su mali uvid u ovu funkciju. Nova vizuelna pratnja za glasovne poruke je sada dostupna za iOS i Android beta testere, što ukazuje na to da je funkcija gotovo kompletirana i spremna za širu primenu.

S jedne strane, u pitanju su samo lepe animacije koje možete gledati dok slušate poruku koju ste primili.

S druge strane, radi se o korisnim vizuelnim alatima, koji mogu biti umirujući kada postoji period bez zvuka u poruci - ako nema aktivnosti u obliku talasa, možete sa sigurnošću pretpostaviti da nema zvuka koji je potrebno preslušati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: