Galaxy Note 22 bi ipak mogao da se dogodi sledeće godine?

Galaxy Z Fold 3 je dobio prilično mešovite kritike, ali većina njih je uglavnom bila pozitivna. Većina recenzenata se, međutim, slaže da sklopivi telefon nije ubica Galaxy Note serije, ma koliko on bio dobar. Samsung je dobro čuo te komentare i zbog toga je možda u planu Galaxy Note sledeće generacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 16.09.2021.

07:34

Galaxy Note 22 bi ipak mogao da se dogodi sledeće godine?
Foto: Framesira / Shutterstock.com

Istini za volju, Samsung nikada nije zvanično potvrdio da više neće biti Galaxy Note serije. Rečeno je da neće biti objave uređaja ove godine zbog problema sa snabdevanjem. Takođe je rečeno da će nastaviti da donose omiljene Galaxy Note funkcije na druge telefone, misleći na S Pen, koji je ove godine dodat Galaxy S21 Ultra i Galaxy Z Fold 3 telefonima.

Neki su zbog toga pomislili da to za Galaxy Note znači kraj. Ta predviđanja dodatno su pojačana primetnim odsustvom imena Galaxy Note u nedavnoj obnovi zaštitnog znaka koju je Samsung podneo u Južnoj Koreji. To, međutim, ne isključuje mogućnost lansiranja Galaxy Note-a već ledeće godine.

Već čuveni "leaker" @Iceuniverse sada se nada da je to zaista tako. Izvori u Samsungovom lancu snabdevanja tvrde da su videli postojanje Galaxy Note-a sledeće generacije. Ovo bi jednostavno mogao biti neki prototip, ali barem sugeriše da Samsung još nije završio sa tom linijom. Da li će se zvati Galaxy Note 22 ili Galaxy Note 21 verovatno je najmanja briga obožavalaca. Dodavanje opcione S olovke Galaxy S21 Ultra i Galaxy Z Fold 3, koje se moraju kupiti zasebno služi samo za jačanje prenosivosti Galaxy Note linije. Sve do dana kada Samsung smisli kako da savršeno integriše S Pen olovku u te dve serije, a da ne govorimo o tome da je uključe u paket, uvek će biti mesta za Galaxy Note u Samsungovom portfelju, ali i u našim srcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: