Tehnopolis

Četvrtak, 07.12.2023.

12:28

Evo kako da vratite izgubljene Google Drive fajlove

Google je izdao uputstvo korisnicima kako da povrate svoje izgubljene Drive fajlove, ako su ih izguili zbog nedavnog baga.

Izvor: B92

Evo kako da vratite izgubljene Google Drive fajlove
Foto: Shutterstock/BigTunaOnline

Sredinom prošlog meseca, Google je objavio da je dekstop Drive aplikacija bila kriva za to što su određeni korisnici imali problema sa ovim programom, pa čak i gubili podatke.

Sada, objavljeno je rešenje za ovaj problem, i postoji način da povratite svoje dokumente, mada nije tako jednostavno kao što bi se moglo učiniti na prvu loptu.

Nakon što preuzmete i instalirate najnoviju verziju Google Drive aplikacije za Windows ili macOS, morate da kliknete na Drive ikonu, zatim da držive "Shift" na tastaturi i u meniju odaberete "Settings".

Sledeće što vam treba je da odaberete "Recover from backups", i ako je sve u redu, videćete poruku "Recovery has started", a zatim i folder "Google Drive recovery" gde će biti smešteni fajlovi koji su vam vraćeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: