Apple prodavnica aplikacija će postati manje pretrpana

Apple je predstavio novu funkciju, koja će kompanijinoj App Store prodavnici aplikacija podršku i az apliakcije koje nisu izlistane.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.01.2022.

08:22

Apple prodavnica aplikacija će postati manje pretrpana
Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

Prema navodima iz dokumentacije, prodavnica aplikacija sada podržava i aplikacije koje nisu izlistane, a kojima korisnici mogu da pristupe preko direktnog linka.

Ukoliko developer smatra da njegov softver nije podoban za javno listanje i upotrebu, mogu Appleu podneti zahtev da softver bude distribuiran kao neizlistana aplikacija.

Ako kompanija odobri taj zahtev, aplikacija se neće pojaviti ni u jednoj App Store kategoriji, preporukama, listama ili rezultatima pretrage, prema navodima Applea.

Izuzev preko direktnog linka, aplikacijama koje nisu izlistane se može pristupiti preko Appleovih Business i School Manager platformi.

Kompanija ističe da je novi metod distribuiranja idealan za aplikacije koje su dizajnirane za specifične organizacije, događaje, istraživačke studije i slične oblasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: