File Explorer za Windows 11 dobija tabove i druga poboljšanja

Microsoft će uskoro implementirati tabove u File Explorer za Windows 11, zajedno sa osveženim dizajnom koji će olakšati brži pristup folderima i fajlovima.

Tehnopolis

Izvor: B92, Verge

Četvrtak, 07.04.2022.

10:19

File Explorer za Windows 11 dobija tabove i druga poboljšanja
Foto: A9 STUDIO / Shutterstock.com

Funkcija sa tabovima je već dugo među najviše traženim od strane korisnika, a prvo je primećena u Windows 11 test verzijama prošlog meseca. Ažurirani File Explorer dizajn uključuje tabove za navigaciju kroz više foldera u jednom prozoru, kao i mogućnost pomeranja tabova.

Microsoft dodaje i novu File Explorer početnu stranicu, koja uključuje tipične Quick Access foldere, nedavne dokumente i novu "favorites" opciju. Korisnici će uskoro moći da desnim klikom fajl dodaju u listu favorita, a on će se pojaviti zakačen na početnoj stranici ili u File Exploreru.

Tu je i poboljšana opcija za deljenje fajlova, sa unapređenim dijalogom za deljenje koji omogućava slanje nedavnih kontakata ili aplikacija kao što su Teams, Outlook i OneDrive.

Za sada nije poznato kada će se ažurirani File Explorer pojaviti. Microsoft ga za sada testira kao deo brojnih Windows 11 poboljšanja koja se očekuju u predstojećem periodu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: