Najnoviji Xiaomi Pad 5 za prve kupce po specijalnoj ceni

Upravo predstavljeni Xiaomi tablet je od danas dostupan za preorder za sve kupce u Srbiji po specijalnoj ceni od 34.999 RDS

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

11:25

Najnoviji Xiaomi Pad 5 za prve kupce po specijalnoj ceni
Foto: Promo

Xiaomi je upravo predstavio svoj novi tablet Xiaomi Pad 5 tokom globalnog događaja koji je praćen od strane velikog broja fanova. Najnoviji model tableta je od danas dostupan u pretprodaji širom sveta, pa i u Srbiji. Najbrži kupci će uštedeti čak devet hiljada dinara ukoliko poruče Xiaomi Pad 5 već danas na adresi mi-srbija.rs/16-09-mi-pad-5-preorder.

Xiaomi Pad 5: zabavljajte se neograničeno, radite pametno

Foto: Promo
Xiaomi Pad 5 je svestran proizvod za upotrebu i na poslu i u učionici, ali i služi kao vrhunsko sredstvo mobilne zabave. “Uz nove uslove života i učenike koji se vraćaju u školu, Xiaomi Pad 5 se uklapa u naš novi način prelaska sa posla na zabavu u trenutku. To je zaista uređaj koji obuhvata sve u jedno, od forme do funkcije, gde god da se koristi, uključujući u učionici, kod kuće ili u kancelariji.” rekao je TJ Valton, menadžer marketinga proizvoda Xiaomi international-a.

Ovaj prenosivi uređaj ima vrhunske funkcije koje omogućavaju korisnicima da se zabavljaju, ali i da rade, a neke od njih su:

Funkcije za produktivnost – Xiaomi Pad 5 je opremljen funkcijama koje povećavaju produktivnost. Skenirajte bilo koji dokument koristeći kameru od 13 megapiksela i jednostavno ih delite sa svojim kolegama. Za iskustvo pisanja, Xiaomi donosi Smart Pen1 tešku samo 12.2g, s osetljivošću na pritisak 4096 i brzinom uzorkovanja od 240 Hz. Xiaomi Smart Pen takođe uključuje pogodne funkcije kao što su funkcijski tasteri Smart Pen za brzo pravljenje beleški, snimanje ekrana ili jednostavno prebacivanje između olovke i gumice. Pored toga, uvek ste spremni za konferencijski poziv sa prednjom kamerom od 8 megapiksela koja podržava 1080p video.

„Živopisan“ ekran sa udobnim iskustvom gledanja – Xiaomi Pad 5 donosi ekran od 11 inča i sa WQHD+ 120Hz koji oživljava sadržaje sa razrađenim slikama sa mekšim i prirodnijim bojama punim detalja. Uz podršku za „Dolby Vision“, Xiaomi Pad 5 omogućava vrhunsko HDR iskustvo gledanja i donosi živopisne slike sa neverovatnom osvetljenošću, kontrastom, detaljima i bojama koje do sada niste videli na ekranu. I čak i ako gledate omiljene sadržaje duži vremenski period i bilo gde da gledate, ekran Xiaomi Pad 5 i ugrađeni režim „Low blue light“ garantuju jasan, ali siguran i udoban doživljaj gledanja.

Impresivna akustika – Kako Xiaomi Pad 5 „zaokupljuje vaše oko“, zvučni efekat u vaše slobodno vreme biće podjednako dobar. Uživajte u bogatom stereo zvuku sa velikim četvoroglasnim zvučnicima koji nude glasniji i oštriji zvuk. Štaviše, postoji Dolby Atmos uronjeni zvuk za vrhunsko zvučno iskustvo sa jednoglasnim detaljima, dubinom i realnošću dok slušate svoje omiljene Dolby Atmos sadržaje.

Puno performansi i besprekorna veza – Kako bi ispratio vaše studije, posao, zabavu i sve između Pad 5 je opremljen 7nm Snapdragon 860 procesorom visokih performansi sa maksimalnom brzinom do čak 2.96Ghz. I kako bi korisnici uvek nili povezani,

Xiaomi Pad 5 donosi dug život baterije sa kapacitetom od 8,720mAh. Xiaomi Pad 5 će biti dostupan uskoro na domaćem tržištu i to po specijalnoj pretprodajnoj ceni od 34.999 RSD, što je popust od čak devet hiljada dinara u odnosu na maloprodajnu cenu. Period trajanja akcije je od 16.9. do 22.9.2021. ili do isteka zaliha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: