1. Čestitam moci-interaktivni bukvarci! Pokazali ste da u Srbiji ima mladog intelektualnog potencijala za 21. stoleće i da se još nisu svi iselili iz Srbije koja ionako muku muči sa odlivom mozgova već više od 20 godina! A sad evo i savet iz lične naivnosti, poštenja i gorkog iskustva, koji me je u tudjinu oterao. Dogadjaj u Beču je bio i prošao, po internetu vidim da ste bili u žiži medija. Od sada se čuvajte raznoraznih lešinara, koji će vas opsedati da vas finansijski prevare kojekakvim lažnim obećanjima o stranim donacijama, plasmanu na inostrano trziste, navodnim veza u strucnim i drzavnim krugovima, a za tu uslugu unapred vam tražiti po dve-tri hiljade evra i više, pa zatim nestati bez traga. Cuvajte se i onih za koje nikad pre niste čuli, a koji će nastojati da se uguraju medju vas kao raznorazni savetnici:strucni, medijski, finansijski, pravni, itd s ciljem da oni pokupe kajmak kad od projekta napravite proizvod, a vas da ostave u dubiozi i s dugovima. Zbog svih takvih, jer sam bio naivan i okrenut samo ka nauci, u Srbiji sam doveden na prosjački štap i morao sam da iz nje bežim da ne pomremo u dugovima i od gladi, da bi mi deca biloški preživela. Srećom u tudjem svetu ispoštovali su moju titulu dr nauka, znanje i stručnost. Danas sam čvrsto na svojim nogama, porodica finansijski zbrinuta, dobro živimo. Povratak? Nostalgija je neizlečiva, ali u Srbiju nikad više! Možda ovo moje gorko iskustvo može da vama posluži za nauk. Krajnje sam dobronameran.
  (Bora-Bora, 1. novembar 2012 23:31)

  # Link komentara

 2. Bravo momci!Čestitam! I svaka vam čast što detalje stručnog dela vašeg autorskog projekta ( softverska rešenja, aplikacije, itd...) ne iznosite na javnu internet oglasnu tablu! Pametno je što ste obazrivi, jer i tako čuvate svoj projekat od moguće krađe pošto lopova ima u belom svetu zaista mnogo. Kradu se preko interneta, pa kao svoji prikazuju, već odbranjene tuđe doktorske disertacije, tuđi prnalasci, tuđe ideje i inovacije. A to rade čak i visokopozicionirane osobe u moćnim zemljama EU i sveta.
  Zato vama momci svaka čast na obazrivosti i mudrosti da štitite svoju inovaciju od krađe.
  (Žarko, 1. novembar 2012 18:56)

  # Link komentara

 3. Е да је Пера (програмер) на време... прочитао барем Б92 упутства...
  "Molimo vas da obratite pažnju na pravopisnu i gramatičku ispravnost..."

  Отворено ауторима:
  1. БРАВО, СВАКА ЧАСТ, ОДЛИЧНА ИДЕЈА
  2. Ипак, радите БУКВАР. Зато МОРАТЕ поштовати ГРАМАТИКУ у ВАШИМ ТЕКСТОВИМА на вашем сајту. Употреба ВЕЛИКОГ СЛОВА, писање СТРАНИХ речи су очигледно СТРАНА ТЕРИТОРИЈА за ваше ауторе
  (правописокоментатор, 1. novembar 2012 17:26)

  # Link komentara

 4. a sta je prezentovano? gde su dizajni, ilustracije i animacije?
  ja ne vidim nista konkretno od toga projekta.
  [link]/
  (nema deda mraza, 1. novembar 2012 17:23)

  # Link komentara

 5. Fenomenalna ideja. Ja vec odavno pricam da je skolski sistem kroz kakav smo mi prosli zasterao. Bitno je znanje a ne forma kroz koju je stecena. Ako deca uce kroz igru neka se igraju ceo dan! Moj prvi susret sa imunologijom recimo je bio kroz interaktivni disk i mnogo sam brze ukapiro materiju nego da sam citao udzbenik. O stranim jezicima da ne govorimo.
  Svaka cast!
  (Happy Pride Toronto, 1. novembar 2012 16:31)

  # Link komentara

 6. Bravo! Samo napred!
  (Nenad, 1. novembar 2012 16:27)

  # Link komentara