1. Kako da promenim zemlju da bi pristupio Marketplace-u?
    Uvek kada pokusam, izadje mi obavestenje da marketplace nije jos uvek moguc u mojoj zemlji, regionu, tacnije Srbiji.
    Inace sve najbolje mogu da kazem o telefonu, brz, jednostavan, pouzdan, bez nekih vecih zamerki.
    (Dejan, 15. januar 2013 14:45)

    # Link komentara

  2. Nista bez iphona. Ovo je smesno. Neko je pomenuo Ameriku I kako se tamo koriste neke windows aplikacije, to je u najmanju ruku smesno. Ovde niko ali bukvalno niko ne koristi windows platformu na mobilnim telefonima kao I nokia-u. Na prvom mestu je ubedljivo iPhone ali on ovde zaista savrseno radi. Danas sam uzeo 5-icu I telefon nema ni jednu jedinu manu sa mapama, cak sta vise izuzetno je precizna I nema greske sa brojevima kuca a przina ucitivanja LTE I samog telefona je nesto najbolje sto sam koristio. Problem u Srbiji je sto iPhone prestavlja prestiz I veoma je skup pa se uvek nadju duzurni pametnjakovici koji imaju neke Samsunge da pricaju kako ga nikada nebi kupili jer je pun nekih mana. Ovde je to smesno koliko je jeftino I rasprostranjen je kao kod nas Nokia.
     (Bruno Washington DC, 30. septembar 2012 19:06)

    # Link komentara

  3. Osnovna briga za mene je baterija, koja je popravljena( tj. software) i kamera. Slike i video snimci izgledaju prilicno lose za kameru koja ima 8 MP. Ostale softverske i hardverske odlike potpuno odgovaraju ceni.
    (Milan, 20. jul 2012 14:38)

    # Link komentara

  4. Ne znam da li posle 3 dana objavljujete komentare ali evo jedne novosti:
    Danas sam na poslu testirao Nokia Lumia 900 (koja pocinje da se prodaje u pon) i receno je u specs da je potpuno vidljuv ekran na suncu.
    Ja kao prirodno nepoverljiv (jer ni iphone ni najbolji samsung to ne moze bez spec.screen protectora) izadjem lepo napolje i postavim tel direktno na sunce.
    Ekran bukvalno odbija zrake i izgled na suncu mu je POTPUNO vidljiv a zrraci koji sam ja mislio da ce da zatamne ekran kao i na svakom drugom tel do sada, su mi se odbili pravo u oci.
    Nisam probao sa naocarima za sunce ali ekran je najbolje sto sam video do sada.
    Ne zvidja mo se ideja sto je iz jednog parceta ali eto dosao je i dan da ja priznam da neko kopira Apple (teska srca) :)
    (sumadinac atl, 8. april 2012 07:58)

    # Link komentara

  5. @predragni jedan telefon nije napravljen da bi bio rootovan. (ja pisem sa jednog takvog( a to sam uradio da bi imao free unlimited hotspot.drugo odakle vam ideja da nokija nije htela na android? mozda google nije zeleo njih. trece, u americi postoji ite kako razvikena mreza developera xa wmp a razlog zasto nema nekih aplikacija je taj sto za android svako moze da napravi aplikaciju i da je baci na narket a microsoftu treba minimum dva meseca da ti odobri tu istu aplikaciju zbog security reasons plus ne zele svakakav trash na marketplace.ono sto niko od vas nije napomenou je da Lumia 900 je one peace. dakle nema vadjenja baterije. to je to. pogledajte malo [link] i videcete at glance novu nokiju. prodaja pocinje u ponedeljak posto je at&t u nedelju zatvoren zbog uskrsa a tel je zmaj. mene ce da kosta 499$ obzirom da ne uzimam na ugovor.
     (sumadinac atl, 7. april 2012 08:44)

    # Link komentara

  6. Lepo izgleda, fali mu prednja kamera, brz procesor, dovoljno RAM memorije za windows. WM ima ogranicenje rezolucije ekrana. Za kameru kazu da je dobra. Meni je ispod 4 inca malo za smartphone, ali opet napominjem meni. Verujem da ce uskoro biti dosta aplikacija na marketu, tako da nece biti problema sa tim. Licno volim android jer mogu da ga podesavam po mojim zeljama, ali svako kupuje po svojim prohtevima i shvatanjima. I da, sa kim god da sam pricao a da koristi WM ima samo reci hvale.
     (markodc, 6. april 2012 19:59)

    # Link komentara

  7. "Stvarno ne razumem ovoliku ostrašćenost zbog nekog brenda ili OS!?" Šta je s vama deco? Ovde nije mesto za navijanje već za razmenu iskustava i mišljenja. A po svim parametrima, ovaj telefon je vrlo zanimljiv. Kome se dopada Android, neka ga vozi, isto tako i IOS ili Symbian. Za tržište je dobra jaka konkurencija. Meni je ova sprava više nego OK ali ću ipak sačekati Lumiu 900. (Snakefinger, 5. april 2012 16:59)
    Pa naravno, razmenjujmo mišljenja. Rekao si svoje mišljenje da ništa ne razumeš, i da ti je zato što ne razumeš uređaj OK. Meni nikad nije bilo važno tržište, jer ne prodajem mobilne telefone, već samo da me niko ne zavrne ako kupujem njegov proizvod. Ovo neću da kupim jer sve razumem.
     (kem, 6. april 2012 15:02)

    # Link komentara

  8. Stvarno ne razumem ovoliku ostrašćenost zbog nekog brenda ili OS!? Šta je s vama deco? Ovde nije mesto za navijanje već za razmenu iskustava i mišljenja. A po svim parametrima, ovaj telefon je vrlo zanimljiv. Kome se dopada Android, neka ga vozi, isto tako i IOS ili Symbian. Za tržište je dobra jaka konkurencija. Meni je ova sprava više nego OK ali ću ipak sačekati Lumiu 900.
    (Snakefinger, 5. april 2012 16:59)

    # Link komentara

  9. @EU gradjanin
    Gospodine, uz upozorenje da ste se kao "maloumnik" deklarisali sami, :) rekao bih da je ovo stvarno pitanje ukusa: neki korisnici su zahtevni i zadrti, i ja, na sreću ili nesreću, spadam u te (kad ste već spomenuli karticu, ja, eto, volim da na telefonu imam barem nekoliko hiljada pesama u višem audio kvalitetu, jer volim dobar zvuk, i brzo mi dosadi muzika, barem desetak filmova jer često putujem avionom, a imam malo neobičan filmski ukus, razne mape i navigacije, jer volim da šetam po prirodi, i nisam uvek u kolima, referentne izvore, tipa većih rečnika nekolicine jezika na kojima komuniciram i čitam ili verzije Wikipedije od nekoliko giga koju držim na kartici, jer mi se dešava da sam u nekoj, da izvinete, vukojebini, ili nekoj podrumčini, a da me baš u tom trenutku zanima da nešto proverim, šta ću, takav sam čovek, i tako dalje i tako dalje, nakupi se). Vama je, opet, dosta da radite to što radite, i što je još mnogo važnije, ne smeta vam da to radite na način na koji su to za vas predvideli proizvođači telefona, ja pametne telefone koristim od 2003. godine, i navikao sam da, u meri u kojoj je to u raznim razdobljima bilo moguće, prilagođavam njihov grafički korisnički interfejs vlastitom ukusu i potrebama a ne obrnuto. I mislim da, s obzirom da sam ja kupac, odnosno onaj ko daje pare, to tako i treba da bude, odnosno da i hardver i operativni sistem ne treba da budu zamandaljene ćelije, opremljene gomilama trikova koji imaju za cilj da od korisnika na silu boga, dakle ne kvalitetom i konkurentnošću, već osiromašivanjem ponude i sprečavanjem slobodne tržišne utakmice, izmuzu što više para, već fleksibilna osnova koju će korisnik moći da što je moguće lakše prilagodi sebi, i uopšte nemam problem da za takav proizvod izdvojim i značajno više novca od onoga što je potrebno da se nabavi šatro-statusni špilerajčić a la iPhone, ali ne podnosim da me neko za rođene pare pravi budalom. Drugim rečima, iako pokojnog Stiva Džobsa jako cenim kao gurua koji je uspeo da milione magaraca ubedi da on bolje zna šta je dobro za njih od njih samih, mislim da je za razumnog i slobodnog čoveka njegova filozofija, koju su u dobroj meri preuzeli Ballmer-ov Microsoft i neke druge kompanije, uvredljiva i neprihvatljiva, a ako vama ne smeta, i ako ste zadovoljni time da nemate razna raširena i standardna hardverska rešenja od spomenutih kartica, preko Bluetootha, pa sve do banalnog USB-a, ako nemate specijalni kabl i DiskAid, ili da imate drastično redukovane, odnosno gotovo nikakve mogućnosti da "kastomizujete" korisnički interfejs bez vrlo ozbiljnog hakovanja, za koje vam opet glavata gospoda drsko, i po meni nezakonito, prete da može da vas košta hardverske garancije, iako niste ni pipnuli hardver, da vam nameću nakazne i potpuno nepotrebne bukagije poput iTunes, i tako dalje, i tako dalje, to je, dragi gospodine, samo vaš problem i vaša stvar, i, bez želje da vas uvredim ali isto tako i bez namere da skrivam šta zaista mislim o takvom pristupu životu i tehnologiji, bojim se da se, s moje tačke gledišta, savršeno uklapa u vašu autodefiniciju kao, da budem politički korektan za promenu, :) substandardno inteligentne osobe... :))
    (EU Citizen, 5. april 2012 16:23)

    # Link komentara

  10. (EU Citizen, 5. april 2012 00:42)
    Ja ne razumem sta vi ocekujete od jednog telefona?! Da ga vozite kao bicikl mozda, ne razumem?! Meni ni najmanje ne smeta da koristim iOS a ni android. Ima dovoljno aplikacija an internetu koje u potpunosti zadovoljavaju moje potrebe (komunikacija, potreba da se informisem u datom trenutku i na datom mestu i s vremena na vreme zabava u metrou)! Za ostalo, imam racunar. Koje potrebe vi imate koje ne odgovaraju nama "maloumnicima"? Ako tu podrazumevate SD kartice ili iTunes, meni to i nije neko ogranicenje, jer nemam potrebu da setam unaokolo sa svim podacima koje imam na hard disku kod kuce a ni itunes mi nesto ne smeta. Prema tome, molim vas da mi objasnite, sta to vi radite sa svojim telefonom, jako sam znatizeljan.
    (EU gradjanin, 5. april 2012 13:57)

    # Link komentara

  11. Prvo pročitati komentar @EU Citizen, pa tek onda razmisliti da li je pametno biti navijač.
     (kem, 5. april 2012 13:04)

    # Link komentara

  12. Haters gonna hate...
    (etetisad, 5. april 2012 09:44)

    # Link komentara

  13. Za te pare bih uvek uzeo ili apple ili android. Ali svaka cast sto su se konacno odlepili od symbian,anna, itd
    (Nikola, 5. april 2012 08:29)

    # Link komentara

  14. Mogu samo da potvrdim šta @Snakefinger piše, imao sam priliku da isprobam ovaj telefon na MWC, izrada i softver su vrhunski.
    (interstellarOverdrive, 5. april 2012 08:16)

    # Link komentara

  15. Voleo bih da kupim Lumiu 900, ali mislim da će kod nas koštati jako puno. Vidim da Lumia 800 košta 400 evra, a to mi je trenutno previše. Kada bi neki operater ponudio taj telefon preko ugovora za recimo 200 evra, odmah bi ga kupio. Razlog? Devojke me izbegavaju pošto moj sadašnji telefon nema 3.5G i 64-bitnu arhitekturu. Ok, ovo zadnje je sarkazam, a ono prednje ozbiljno mislim.
    (Milutin NS, 5. april 2012 02:43)

    # Link komentara

  16. Sunce ti, da li cu se to opet vratiti dobroj, staroj NokiJi.
    (Nokia opet, hm, 5. april 2012 02:12)

    # Link komentara

  17. Rutovanje pa instaliranje redom bar 15 custom ROM-ova. Meniji, džindžer leb, sladoled sendvič, čuda mu#da... na kraju mi na androidu radi Launcher7 sa 6 dugmića i izgleda ISTO kao WP7.
    (DraganChe, 5. april 2012 01:05)

    # Link komentara

  18. Telefon jeste stvarno lep, imam i android telefon i android tablet, ali reci da bi Lumia bila telefoncina da ima android je glupost. Cak sta vise msm da kako je krenulo da ce WP7 postati zaista dobra platforma, imao sam Xperia X1 sa WM 6.1, a kasnije i 6.5 romom, to je uzas, i to stoji, znaci Bogu plakati, naravno tad mi je bio extra, ali kad sad vratim film shvatim sta je i kako je.. Inace meni se na ovom telefonu ne svidja samo to sto je staklo displeja suvise izbaceno napolje, pa pretpostavjam da ce biti podlozno habanju, inace ovako i on a i 900, su super, msm Nokia jeste pukla malo, ali nisu mutavi da ne znaju da naprave dobru masinu..
    (Samo realno., 5. april 2012 00:53)

    # Link komentara

  19. nekad najjaci telefon uzeo smece od os-a, steta!!! ne dao bog vece muke pa da se mora na "vindouvz".
     (ovoono, 5. april 2012 00:53)

    # Link komentara

  20. Priznajem da sam i subjektivan i razmažen, :) godinama sam koristio Windows Mobile na HTC-ovim top modelima, i ne volim nijedan današnji operativni sistem, jer nijedan nije dovoljno otvoren, fleksibilan i sofistikovan za moj ukus (istini za voju WM je u svoje vreme bio takav više zato što je bio temeljito izhakovan i izfriziran od strane naprednih korisnika, ali je barem bio dovoljno ambiciozan da posluži kao odlična osnova za to prilagođavanje :) ), pa je tu Android samo nešto kao najmanje zlo, jer je jednostavno najotvoreniji i najlakše ga je oblikovati prema meni, umesto da se ja oblikujem prema njemu :) Ovaj model, doduše, jako lepo izgleda, iako je za moj ukus jako mali, ali, s moje tačke gledišta, posle nekoliko dana igranja iz radoznalosti na Titan-u koji sam privremeno "prihapsio" mogu mirne duše da kažem ono što sam od početka slutio, da je Windows Phone možda jedino još gore zlo od iOS-a, stvoreno za ljude kojima ne smeta da daju svoje pare za nešto što će proizvođač kontrolisati u potpunosti, i gde će rukovanje biti "lako" i "intuitivno" za nezahtevne korisnike kojima se život svodi na društvene mreže i "deljenje" raznih gluposti sa sličnim lumenima i kojima ne smeta da sve na telefonu izgleda i ponaša se tačno tako kako je neki anonimni "nadzornik robova" u Apple-u ili MS-u zamislio. Za pametnog je dosta samo da pročita frazu "to ensure great user experience" kojim Apple, MS i slični obično pravdaju razna sakaćenja telefona i šišanja ovaca (tipa to da na iPhone-u zavisite samo od desetostruko naplaćivane interne memorije, bez šanse da, recimo, proširite njen kapacitet memorijskom karticom kojoj je slobodna tržišna utakmica snizila cenu, a da na ponekim retkim modelima koji koriste WP, kartice doduše, postoje, ali ne dao vam bog da hoćete da je zamenite nekom većom na koju MS nije stavio svoj štambilj i udario reket, ubrzo ćete otkriti da ste u suštini u istoj poziciji kao da imate iPhone bez SD-slota, :)) a takvih je primera hiljadu) pa da mu ne padne na pamet da ikada kupi nešto što pravi Apple ili pokreće Windows Phone... I, da se razumemo, za razliku od prosečnog srpskog korisnika pametnih telefona, ja zaista uopšte ne moram da razmišljam o novcu kada je u pitanju bilo šta što je na nivou ma kakvog telefona, ali se radi o principu da ako za nešto dajem pare ja, onda hoću da se za te pare ja i pitam, i imam kontrolu, a ne da me neko drži za maloumnika i pokušava da mi proda priču da treba da budem počastvovan da koristim njegov zaključani krš za dvocifreni IQ... :)))
    (EU Citizen, 5. april 2012 00:42)

    # Link komentara

  21. Stvarno je smešno kada srpski stručnjaci počnu da komentarišu platformu koju nikada nisu videli i poslovne perspektive Nokie. Koristim iPhone i nemam nameru da ga menjam, ali ovo što sam pročitao o Lumia 800 je obećavajuće. Na tržištu definitivno ima mesta za treću platformu.
    (Zoki, 5. april 2012 00:33)

    # Link komentara

  22. skype je vec dostupan... radi odlicne... fali prednjakamera...:-(
    jedva cekam lumia 900 da dodje...
     (zeljko ns, 4. april 2012 23:35)

    # Link komentara

  23. Ala micro placa ove pluseve i minuse, android i iOs nemaju ni upola ovoliko minusa i pluseva. Providno, kod nas ni nema 150 korisnika wp da lupi toliko minusa.
     (cm9, 4. april 2012 22:37)

    # Link komentara

  24. Odlican telefon. Nikada nisam koristio intuitivniji interfejs. Nisam ga jos uvek kupio, vec samo testirao. Uskori moj Android idevu penziju. Android je OK, ali je WP za ljude kojima treba ozbiljna sprava.
     (Alex, 4. april 2012 22:16)

    # Link komentara

  25. Koristim ovaj telefon od pre tri nedelje i drago mi je da vidim ovaj fer prikaz. Cinjenica je da sam i ja pronasao par aplikacija koje ne postoje za WP (a iPhone ih ima), ali to je ionako samo pitanje vremena. Drtugih zamerki nemam. Nokia & WP kombinacija je savrsen izbor.

    Telefon je toliko dobar da cak troje mojih kolega kojima sam ga predstavio je odlucilo da raskinu ugovor ranije i uzmu Nokiu (uzgred, kako bi bilo da mi MS i Nokia daju proviziju za ovo provodadzisanje?). Samo sto ce oni cekati da se pojavi Lumia 900 koja izlazi za par dana.
    (Boki, 4. april 2012 21:56)

    # Link komentara

  26. @Shankly, nemam ja nista protiv ovog telefona samo kazem da mu je RAM nenormalno mali. Neke aplikcije ne postoje ni za iOS, zamisli onda kad ce da budu za ovaj. A najveci nedostatak je sto ne postoji mreza developera (kao npr. xda za android). Zamisli nesto se desi na telefonu a nemas koga da pitas ili pogledas u cemu je problem. Mozda sam se pogresno izrazio, evo da kazem da ovaj telefon trenutno koristi samo 10% svojih mogucnosti u odnosu na android koji jos ako je rutovan moze da izvuce 150%. Telefon je tek izasao i ne sumnjam da ga ceka lepa buducnost.
    (Predrag, 4. april 2012 21:09)

    # Link komentara

  27. Mene NOKIA podseca na KODAK. KOdak isto tako nije hteo da prihvati da su digitalni fotoaparati buducnost nego su se drzali starih tehnologija i kasno su se ukljucili u trku sa drugim kompanijama.

    Isto to sada radi NOKIA koja nece da prihvati cinjenicu da je ANDROID buducnost.

    Kada se budu osvestili bice kasno kao sto je i za KODAK bilo kasno pa su morali da proglase bankrot
    (JaSamJa, 4. april 2012 21:03)

    # Link komentara

  28. Igrao sam se sa Lumia 800. Tacno je da sve lepo kliza, ali isto tako je ekran neiskoriscen i veoma malo korisnih informacija se vidi. Potrebno je puno vise rada sa prstima da bi se pronasla neka informacija iz telefona. METROUI je dno dna.
     (sx, 4. april 2012 20:49)

    # Link komentara

  29. Pretposavljam da ce tek Lumia 900 pokazati prave vrednosti braka izmedju Nokie i Microsoft-a ali dok se to ne desi ja sam i vise nego zadovoljan sa Samsung Omnia W aparatom sto je neko vec pomenuo u komentarima. Ako je do upotrebne vrednosti ja kao prosecan korisnik ne vidim nikakvu hendikepiranost sa Windows sistemom u odnosu na druge a da to nisu poznati problemi koje dele svi gradjani Srbije. Ako je do pokazivanja (a odavno vise nemam 16 godina) ovaj telefon i operativni sistem su veoma elegantni, laki i brzi za koriscenje. Uz sve navedeno tu je i Office za poslovne potrebe u pokretu i sta pozeleti jos od telefona....
    (trtmrt, 4. april 2012 19:25)

    # Link komentara

  30. @Predrag De mi reci jednu stvar od tih 90%, kako ti kazes, sto ovaj telefon ne moze u odnosu na android i ios? Osim bluetooth serovanja, to ni ios ne moze? Sad ima i Skype, a Lumia800 je zadnji wp7 telefon bez prednje kamere. Gigaherce, jezgra i gb rama ne racunam u prednosti, jer wp7 leti i ne laguje, a ni ne baguje, tako da je hardware onoliki koliki treba da bude bez preterivanja? A evo da ja tebi kazem sta ima, a ovi nemaju Xbox integraciju! Igrice su za klasu bolje nego na konkurenciji. Nije da su igrice mnogo bitne, al koliko vidim android market se sad zove google play. A ono sto nema u odnosu na ios je 1000+ iFart aplikacija. Jos nijednu apsurdnu aplikaciju nisam video na marketplace. Bar 80% su visokog kvaliteta, eto fali samo kvantitet.
     (Shankly, 4. april 2012 19:13)

    # Link komentara

  31. koja slucajnost . danas sam produzio ugovor i uzeo ovaj telefon . supruga ima Apple iPhone 4S ( nije navikla na touchscreen, pa koristi staru nokiu :), i reko aj da uzmem ovu lumiu , svi imaju iPhone .
    (moje ime, 4. april 2012 18:43)

    # Link komentara

  32. Ja imam Nokia Lumiu 800 i zadovoljan sam.
    (Marko, 4. april 2012 17:36)

    # Link komentara

  33. Hehe taj android market je obicna glupost,sto li smarate vise sa tim.Ima xx kretenskih aplikacija.A i sama fora sa aplikacijama je retardirana.Sto lepo da ne upadnem na sajt,ne nego je fora kroz neku ogranicavajucu glupost da isto radim i jos se zove app.Imam android jer mi ispao dzabaluk,a nokiji zelim da pukne jer biju sa cenama.Inace izmedju os-eva nema nikakva razlika.Ko hoce da npr belezi koliko je vode danas popio i takve gluposti,sigurno da ih nema na ms.
    (Nikola, 4. april 2012 17:16)

    # Link komentara

  34. Kada bi radio na Androidu bilo bi fantasticno. Mislim da ljudi posle ovih low-budget Androidima, tesko ce ici na WP. Mogu samo da predju na bolji Android. A nije smartphone za svakog. Gledam masa njih ima, sluzi im kao Nokia 3310. Meni sluzi za internet, da citam vesti, drustvene mreze, nekad prelistam mejl, posaljem, skinem rezultate kolokvijuma, slusam muziku dosta, igram i igrice ponekad i naravno pisem i zovem. Neko ne zna nalog da napravi, bitno da ima Android, da mu pali svecu i prdi i podriguje.
     (Gos'n, 4. april 2012 17:04)

    # Link komentara

  35. Dokle ce vise ovi koji nisu probali WP da pricaju kako je los i odvratan? Stvarno krajnji idiotizam.
    (Vladimir, 4. april 2012 16:52)

    # Link komentara

  36. Šteta što nema Nokia mape Srbije. Šteta što nema marketplace za Srbiju. Šteta što nema iPhone-a u Srbiji. Šteta što nema Apple store-a. Šteta što nema PayPal-a. I Skype ne mogu više da uplatim preko Qvaucher-a. Ovo postaje tužno-smešno. Muka mi je više od snalaženja te slovenački nalog ne radi ajd sada na hrvatski nalog. Ma ne treba ti PayPal bolji je Money... Da li ćemo mi biti normalna zemlja!?
    (iPod, 4. april 2012 16:05)

    # Link komentara

  37. Koristio sam iPhone 4 do skoro, a takodje pre toga i galaxy S1 (sto bih ga u sustini nazvao skoro kopijom iPhona) i mogu reci da su to zaista dobre masine, pogotovu iPhone. Trenutno pre par meseci sam se odlucio da isprobam Samsung Omnia 7 Windows Phone, i mogu reci da nema sile koja bi me ponovo vratila na predhodne verzije. Definitivno, taj softvare sa skoro upola manjim procesorom i RAM-om (uporedjujuci sa ostalima) definitivno leti! "People" integracija, zimedju ostalog, je mislim jedna od stvari kojim se microsoft zaista moze ponositi. Lumia 800 da budem iskren nije potpun, ali njegov naslednik Lumia 900 zaista jeste. I jedva cekam da se istog dokopam!
    (sv, 4. april 2012 15:38)

    # Link komentara

  38. Memorija je smesno mala ali zato je takt extra. Najveci problem ce biti taj sto mreza developera nije razvijen kao i mali broj aplikcija, sto ovaj telefon svodi na 10% mogucnosti iOS ili Androida.Ali dobro, svaki pocetak je tezak.
    (Predrag, 4. april 2012 15:31)

    # Link komentara

  39. Ovaj telefon je samo lep. I to je to. WP necu komentarisati.
     (Milos, 4. april 2012 15:18)

    # Link komentara

  40. Prvo Iphone, pa sest mesta prazno, pa onda nema nikog... Odvratan telefon ali su mu zato aplikacije ocajne. Nokia se koprca kao riba na suvom, samo ie pitanje vremena kad ce propasti.
    (Korisnik Iphone-a, 4. april 2012 15:10)

    # Link komentara

  41. Prelep telefon, samo da je na Androidu.
    (marko, 4. april 2012 14:56)

    # Link komentara

  42. ubacite android u nokiu i bicete ponovo najjaci na trzistu, ovako...3310 je isto sto i lumnia samo sa manje sminke
     (mm, 4. april 2012 14:40)

    # Link komentara

  43. Pišete gluposti, kao i obično... Dežurni hejteri koji nikad nisu želeli da izdvoje 20% više za pravi telefon. I Androidu je trebalo par godina da "razbije maler". Igrao sam se ovim telefonom i oduševljen sam! Sve teče više nego glatko, telefon ne baguje, odziv je fantastičan, OS intuitivan i "user friendly". Elegantniju i lepšu spravu još nisam držao u ruci a promenio sam ih dosta. Definitivno odličan izbor za ljude koji znaju da cene kvalitet iznad besmislene trke u veličini ekrana i količini tupavih aplikacija. Respect.
    (Snakefinger, 4. april 2012 14:33)

    # Link komentara

  44. Meego je skoro mrtav, a Windows još nije živ.
     (kem, 4. april 2012 14:19)

    # Link komentara

  45. WP je uz Windows ME i Vistu najveci promasaj Microsofta ikada. A i NOKIA umesto da konacno izbaci telefon sa Androidom oni se cigance sa onom Series 40 platformom.

    AKo ovako nastavi NOKIA ce ubrzo bankrotirati...
    (delta, 4. april 2012 14:18)

    # Link komentara

  46. ja sam uvek navijao za nokiu iako nemam omiljenu marku ali bez nokije svet telefona nije potpun tek sad ocekujem da budu konkurentni mozda i lideri kao nekad !
     (nebojsa, 4. april 2012 14:10)

    # Link komentara