Otvoreno pismo Facebooku

Sophos, kompanija koja se bavi sigurnošću i zaštitom podataka na internetu, uputila je otvoreno pismo Facebooku.

Pošaljite komentar
 1. ne slazem se za HTTPS , u redu je to sto se sigurnosti tice, ali mnoooooooogooo usporava vezu. taj protokol se koristi samo ako se salju bas poverljivi podaci.
  (borabora, 21. april 2011 01:18)

  # Link komentara

 2. evo i meni su juce misteriozno nestala dva statusa podrske Nikolicu .... hmmmm ....
  (miloszekovic, 20. april 2011 08:59)

  # Link komentara

 3. Niko nikog ne tera da koristi fejsbuk. A sto se tice "gde je otisao ovaj svet", to isto bi govorili oni kojima je bilo normalno da se pozdravljaju sa starijima uz rukoljub i slicno sto nama sad zvuci kao sa druge planete. Svet se menja, ne postaje nuzno zlo mesto. Sve zavisi od individue.
  (x, 20. april 2011 02:52)

  # Link komentara

 4. Đuro, roditelji snose odgovornost za vaspitanje svoje dece. Ukidanje Fejsbuka bi bilo lečenje simptoma, a ne problema. Dok emotivno nesposobni roditelji gledaju "Farmu", deca im vise na Fejsbuku. Ako im ukinemo Fejsbuk i Farmu oni neće postati ništa bolji. Naći će drugi način da pobegnu od svoje stvarnosti.
  (sm4rk0, 19. april 2011 11:06)

  # Link komentara

 5. evo koliko je siguran fejsbuk:
  [link]/
  4chan hakeri redovno hekuju po nekoliko naloga dnevno, i na ovaj vebsajt stavljaju status updates korisnika koji im izgledaju najgluplje.
  to je ujedno i razlog zasto sam obrisao svoj nalog na fejsbuku, ne zbog sigurnosti, vec zbog ljudi koji ga koriste. pridruzio sam se drugim vebsajtovima, gde je moguce postati korisnik samo ako imate pozivnicu.
  (lamebook, 19. april 2011 10:15)

  # Link komentara

 6. najbolje je da ukinu facebook, cista glupost, deca gube vreme na tome(a i odrasli u skorije vreme). jos jednom kazem cista glupost. deca vise ne idu napolje da se igraju i vidjaju nego sad, citiram reci dece:''vidimo se na fejsu''. gde je otisao ovaj svet...
  (Djuro, 19. april 2011 10:03)

  # Link komentara

 7. Ili još bolje - ne stavljajte pravo ime i prezime, mesto i datum rođenja, školu, fax, gde radite i onda čak i ako vam ukradu podatke nisu ukrali ništa!
  (Pametan, 19. april 2011 09:41)

  # Link komentara