Apple priprema velike promene za najjeftiniji iPhone model

Kao i uvek kada je u pitanju Apple, ubrzo nakon predstavljanja poslednje generacije pametnih telefona, mrežom su počele da kruže glasine oko novih modela na kojima kompanija radi i koje će predstaviti u budućnosti.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ma ajfon je postao bezobrazan. Dobijas "sve" naravno sa ogranicenjima za jedan prosecan auto. Ogranicenja kao org punjac, apk samo sa Appstore-a, pesme samo online, jer ako zelis offline muziku moras da imas pretplatu na nekoj od platforma. A za zagrevanje da ne pricamo.
  (Nenad, 1. oktobar 2023 21:37)

  # Link komentara

 2. Telefon je top, ali je cena sramotna kao i inovacije koje ne postoje iz godine u godinu. Zvuči kontradiktorno !? Da pojasnim. Sve radi kako treba, aparat je pouzdan, upravljanje je intuitivno, kad se jednom naviknes zaista ne želiš da menjaš, ali, 5 godina bez pravih inovacija… mala poboljšanja kamere, brži procesor gde brzina predstavlja poboljsanje koje ne možete da uocite niti vam znaci išta i ništa više.. ali pitam ja, šta više da se poboljšava !? To nam je to tehnološki za sada, manje više, a bas zato, cena treba da pada, a ne da raste… i da se razumemo, nije Android (niti brendovi koji ga koriste) ništa bolji. Sve se vrsti oko istog. Isto sr.. drugo pakovanje…
  (Dr.Kylo, 1. oktobar 2023 19:55)

  # Link komentara

 3. Kojo još kupuje ovo smedje od telefona 🍎
  (Neko, 1. oktobar 2023 19:13)

  # Link komentara

 4. Neće biti 6.1”. Biće kao 12 i 13 mini. Najpotcenjeniji telefoni koje je Apple ikada napravio.
  (Max, 1. oktobar 2023 15:05)

  # Link komentara

 5. Nego jesu li milijardu nas sa androida prešli na iPhone SE 2022 pitam za druga.
  (Nebojša, 1. oktobar 2023 13:11)

  # Link komentara

 6. Za one koji zele da kupe najjeftiniji model Apple ce im omoguciti da kupe punjac po povlascenoj ceni, za samo 50 EUR.
  (MaRko, 1. oktobar 2023 12:56)

  # Link komentara