1. A ja mislila uvode opciju ko je vakcinisan a ko ne..
    (Mira, 3. februar 2021 16:08)

    # Link komentara

  2. Drugim riječima "Recycle bin", samo što nedostaje komanda "Empty Recycle bin".
    (mostarac, 3. februar 2021 14:19)

    # Link komentara

  3. "Ili u prevodu: Sve što jednom navodno izbrišete kod nas mi ćemo čuvati o vama zauvek."

    Upravo to tako i pise u Terms and Conditions koje niko ne cita vec svi rutinski kliknu "Pristajem" (I Agree).
    (status_update, 3. februar 2021 13:04)

    # Link komentara

  4. Ne brise se nista u Insta,Google ili FB, samo sto user ne vidi kad brisi.
    (Toxic_PR, 3. februar 2021 12:40)

    # Link komentara

  5. Perfidno. I kada obrises nisi obrisao. Ili, zasto ne uvedu opciju trajnog brisanja naloga? Ah, to korisnici ne traze.
    (nenad, 3. februar 2021 12:24)

    # Link komentara

  6. Kao funkcija, a ustvari skupljanje podataka od strane Facebook-a za buduću eksploataciju privatnosti korisnika.
    (Miša, 3. februar 2021 12:09)

    # Link komentara

  7. Ili u prevodu: Sve što jednom navodno izbrišete kod nas mi ćemo čuvati o vama zauvek.
    S tim u vezi, naziv dugmeta "izbriši" treba da promene u "arhiviraj".
    (Nju Kids on d blok, 3. februar 2021 11:50)

    # Link komentara