1. Samo cu jedno reci - NE "ULAZITE" na dark veb!
   (MTK, 30. januar 2018 02:49)

  # Link komentara

 2. (Dimitrije Pantic, 28. januar 2018 12:35)
  Slusaj, ti ako si vec upucen u nacin kako te stvari funkcionisu, ne treba da ovako javno delis savete laicima, nego treba da cutis. Time sto javno pricas o ovim stvarima samo podstices labilne koji imaju tendencije ka takvim aktivnostima da se upuste u dark web, sam sebe izdvajas, i sam sebe postavljas kao metu. Tj ako prilikom slanja ovog komentara nisi koristio metode koje savetujes. I to je sve sto imam da kazem.
  (Oliver Nedeljkovic, 28. januar 2018 19:07)

  # Link komentara

 3. I kao nista ne mogu?! Decije podatke, mogu zamisliti od pedofilicara koliko ih ima tamo??? dark web je isto vidljiv kao i www za sve koji rade. Bitcoin je i ispao sa Dark weba i odgovara svim stranama
  (buba, 27. januar 2018 21:39)
  Nije to bas tako....
  Naime,na dark webu je veoma tesko pronaci bilo sta ,posto ne postoje pretrazivaci koji indesiraju stranice i omogucavaju brz i lak pristup.Drugim recima,neko mora da vas uputi ,tako sto ce vammdati adresu nekog dark web wiki sajta,na kome mozete pronaci aktivne linkove ka sadrzaju koji vas zanima.
  Cak i kad dodjete do toga,sledeca stepenica je da pritupite tim sajtovima,koji su uglavnom forumi ,koji zahtevaju registraciju,a nju je moguce obaviti samo ako vas neko od clanova preporuci.
  Tek tada mozete pristupiti sadrzaju,iako nikome to ne preporucujem,posto su to veoma ruzna mesta,na kojima se mogu videtii i dogovoriti veoma ruzne stvari.

  Tor klijent ,sam po sebi nije nikakva zastita,ako ne koristite i druge sisteme za zastiti identiteta ,kao sto su vpn-ovi i sl.To sve znaci da je surf po dark webu veoma spor i trazi puno strpljenja.
  Nikada,ali nikada ni ne pokusavajte da pristupite dark webu iz svoje kuce i sa racunara koji nije pripremljen za to,umesto toga koristite slobodne wifi mreze u komsiluku ili po kaficima,a najbolje bi bilo da tamo i ne idete ,posto normalni ljudi tamo ne mogu naci nista dobro.
  (Dimitrije Pantic, 28. januar 2018 12:35)

  # Link komentara

 4. Eh, da znate šta se sve prodaje na dark webu, podaci novorođenčadi bi vam bili najmanja briga. Možete da nađate plaćenog ubicu ili snuff filmove, kao i još mnoge stvare od kojih vam se prevrne stomak kada samo pomislite na njih.

  Bukvalno, sve za šta je neko spreman da plati, ma koliko to nezakonito i morbidno bilo, naći će se neko ko će to da ponudi na prodaju.

  Nemojte samo da mislite da je to kao neko mesto gde kao na Amazonu ili Aliexpressu pretražujete i naručujete. I ne postoji google ili sličan pretraživač. Malo je teže i komplikovanije doći do tih stvari.
  (brm, 28. januar 2018 12:23)

  # Link komentara

 5. Ma da! Podignes kredit ili uzmes karticu na nekoga ko ima tipa 6 meseci? Sta kazu banke i kreditorske kuce? Tipa, ovaj gospodin ce za tri meseca da navrsi prvu godinu zivota: dakle, 3000 dolara kredita za gospodina!
  (Bojan, 28. januar 2018 11:59)

  # Link komentara

 6. jezivo
   (bakala, 28. januar 2018 00:38)

  # Link komentara

 7. I kao nista ne mogu?! Decije podatke, mogu zamisliti od pedofilicara koliko ih ima tamo??? dark web je isto vidljiv kao i www za sve koji rade. Bitcoin je i ispao sa Dark weba i odgovara svim stranama
   (buba, 27. januar 2018 21:39)

  # Link komentara

 8. Koliko znam, svi se oni mogu pronaci i svi ti sajtovi mogu biti blokirani. Ali neko to nece da uradi...
   (Etika, 27. januar 2018 20:32)

  # Link komentara