iOS 3

20.06.2024.

10:00

iPhone-i "pregoreli" u Srbiji FOTO

Korisnicima iPhone uređaja u Srbiji pojavljuje se neobično upozorenje za vremenske prilike koje se narednih dana očekuju.

Izvor: B92

iPhone-i "pregoreli" u Srbiji FOTO
Tada Images / Shutterstock.com

Podeli:

Oni koji proveravaju vremenske prilike na svojim uređajima, bilo da su telefoni ili računari, mogu da koriste već unapred instalirane sisteme koji su deo podešavanja uređaja.

Jedan takav koristi i Apple za iPhone, ali izgleda da je usled velikih vrućina koje su već počele ili nas tek očekuju narednih dana, aplikacija Weather malo zakazala.

Potkrala se greška, pa u obaveštenju o vremenskim prilikama tokom narednih dana stoji da nas očekuje izuzetno niska temperatura.

Printscreen

Sigurno je da je u pitanju bag, pa se očekuje da ga Apple uskoro ispravi.

Weather aplikacije je i u ranijim periodima imala problema sa radom. Tako je pre samo nekoliko nedelja veliki broj korisnika prijavljivao da ima problema sa radom aplikacije.

Problemi su se pojavljivali i iPhone i MacBook korisnicima, a bilo je poteškoća sa učitavanjem ili sa prikazom pravovremenih i tačnih informacija.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Diže se uzbuna, preti nam potpuni kolaps?

Planeta Zemlja je u poslednjih 13 meseci rušila temperaturne rekorde, a svaki mesec beleži temperature za 1,5 stepeni Celzijusa više od predindustrijskog proseka, rezultat je nove naučne studije o globalnom zagrevanju.

8:40

11.7.2024.

1 d

Kosovo

Zapaljena zastava Srbije

Kosovska policija saopštila je danas da je zapaljena zastava Srbije u blizini jednog restorana u severnoj Mitrovici.

11:54

11.7.2024.

1 d

Podeli: