iOS 10

11.04.2024.

11:25

Mnogima iPhone ne radi nakon najnovijeg iOS ažuriranja, ali rešenje postoji

Korisnici iPhone uređaja tvrde da najnovije Apple iOS ažuriranje uređaje čini neupotrebljivim. Međutim, postoji rešenje za ovaj problem.

Izvor: DailyMail

Mnogima iPhone ne radi nakon najnovijeg iOS ažuriranja, ali rešenje postoji
Profimedia

Podeli:

Mnogi od frustriranih korisnika, nakon instaliranja iOS 17.4.1 ažuriranja, bili su primorani da pomoć potraže od profesionalaca u Apple prodavnicama, a svoje iskustva su podelili i na mrežama gde su im ponuđeni dodatni saveti.

Jedna vlasnica iPhone-a je za DailyMail.com rekla da joj se telefon ažurirao u sredu, ali da ekran nije nudio odziv kada je pokušala da ga otključa svajpovanjem.

Tek nakon što je iPhone odnela u Apple store na pregled, uređaj je počeo da radi. Srećom, postoji mogućnost da se ispravka "zaglavljenog" iPhone-a uradi i kod kuće.

"Radnik u Apple prodavnici je rekao da se ažuriranje najverovatnije zaglavilo, što je telefon nateralo da pomisli da se i dalje ažurira i zbog toga ne nudi odziv", istakla je korisnica.

Najnovije ažuriranje za iPhone modele, pod nazivom iOS 17.4.1, se korisnicima isporučuje od 21. marta. Međutim, da bi se odradila nadogradnja na najnoviji softver, iPhone mora da ima određenu količinu baterije i da bude povezan na WiFi, inače će se sistem ažurirati automatski.

Prema svemu sudeći, oni koji su čekali da preuzmu ažuriranje pogođeni su pomenutim bagom.

Kako bi se problem ispravio, zaposleni u Apple prodavnici je povezao iPhone na laptop i potpuno je reinstalirao iOS.

Prema brojnim reakcijama korisnika na društvenim nrežama, ovaj metod funkcioniše i ako ste već instalirali iOS 17.4.1, a korisnici na Redditu kaže da može da se obavi i kod kuće.

Jedan korisnik javlja da je revizija iOS 17.4.1 dostupna na iTunes-u, a Apple ju je tiho objavio. Ova verzija može da se preuzme povezivanjem iPhone-a na računar i preuzimanjem iOS ažuriranja sa iTunes-a.

Prema navodima korisnika na Redditu, koji su sami isprobali ovaj metod, problem je ispravljen nakon što su odradili gore pomenute radnje.

Podeli:

Tagovi

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

10 h

Podeli: