Twitter testira novu funkciju: Zajedničko tvitovanje

Nova funkcija, koju Twitter testira, nosi naziv CoTweet i radi se o privremenom eksperimentu, prema navodima iz kompanije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 08.07.2022.

08:15

Twitter testira novu funkciju: Zajedničko tvitovanje
Foto: XanderSt / Shutterstock.com

Twitter eksperimentiše sa novom funkcijom, koja omogućava da dva naloga zajednički kreiraju tvit. Kompanija ovo naziva "CoTweet", a funkcija je trenutno u fazi testiranja od strane selektovanih naloga u SAD-u, Kanadi i Koreji.

Uz CoTweet, dva naloga mogu da se povežu kao autori jedinstvenog tvita, koji će se pojaviti u tajmlajnu oba naloga. Deluje da je funkcija više usmerena ka brendovima i kreatorima, nego ka standardnim korisnicima Twittera. "CoTweetovi pomažu autorima da podele pažnju javnosti, otključaju mogućnosti za privlačenje nove publike i unaprede svoja uspostavljena partnerstva", objašnjava Twitter. Funkcija je prvi put primećena u februaru ove godine, kada su počeli prvi testovi.

Ističe se da je CoTweet privremeni eksperiment, ali nema informacija o tome kada bi funkcija mogla postati šire dostupna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: