Twitter će omogućiti drugačije deljenje tvitova

Twitter izgleda radi na novoj funkciji, koja će omogućiti deljenje tvitova samo sa određenom grupom ljudi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

08:40

Twitter će omogućiti drugačije deljenje tvitova
Foto: ReaLiia / Shutterstock.com

Pomenuta funkcija se prvo pojavila u julu prošle godine, a nosila je naziv "Trusted Friends". Od tada, mobilni developer Alesandro Paluci prati razvoj funkcije, koja polako počinje da dobija oblik.

Najnovije otkriće Palucija nam daje bolji uvid u to kako bi funkcija mogla raditi. Twitter izgleda radi na stranici koja prikazuje više informacija o "Flock" sekciji, koja objašnjava da će biti moguće dodavanje do 150 članova.

Samo ti korisnici će moći da vide ili odgovaraju na tvitove poslate u okviru korisnikovog Flocka.

Ukoliko odlučite da ne želite nekoga u okviru svog Flocka, Twitter ističe da je tu osobu moguće ukloniti iz liste u bilo kom trenutku (a osoba neće dobiti obaveštenje o uklanjanju).

Za sada nije poznato kada će Twitterova funkcija u stilu bliskih prijatelja postati dostupna svim korisnicima, a trenutno je u fazi testiranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: