Poznato zbog čega je normalan sadržaj na X-u skriven i zamagljen

Platforma X je tokom vikenda imala problem, koji je dovodio do toga da neke fotografije pogrešno budu oznbačene kao "nepodobne".

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2024.

14:46

Poznato zbog čega je normalan sadržaj na X-u skriven i zamagljen
Foto: kovop / Shutterstock.com

Određeni broj korisnika, koji je na platformi X objavljivao obične fotografije kao što su knjige, drveće ili automobili, primetio je da im je taj sadržaj zamagljen i označen kao "graphic content".

Vlasnik X-a Ilon Mask je potvrdio ovaj problem, ističući da je "X-ov spam/scam bot pogrešno označio normalane naloge. Ovo je sada ispravljeno". Ovo je samo jedan od bagova koji su X platformu pogodili poslednjih meseci. U decembru je sajt imao najveće probleme od kako ga je Mask preuzeo, a gotovo 100.000 korisnika je prijavljivalo prbleme sa radom.

Insajderi i analitičari veruju da je sve ovo u vezi sa smanjenjem radne snage na X-u, jer je Mask od preuzimanja mreže otpustio oko 90% zaposlenih. Smanjenje radne snage i osoblja koje je bilo zaduženo za rad na sajtu dovodi do pojave gličeva i bagova, koji se samo gomilaju.

Jedan bivši zvaničnik Tvitera rekao je za Business Insider prošle godine da bi gubitak "institucionalnog znanja" rezultovao sve većim brojem tehničkih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: