Nova opcija: Facebook spojio Instagram i Messenger

Posle dve godine priprema, Facebook je saopštio da od sada korisnici mogu da razmenjuju poruke između Instagrama i Messengera. Instagram i Messenger se od sada integrišu i kroz grupni čet.

Tehnopolis

Izvor: B92, Verge

Nedelja, 03.10.2021.

08:00

Nova opcija: Facebook spojio Instagram i Messenger
Foto: Profimedia/Christoph Dernbach/dpa

Na Messengeru ćete od sada moći da vidite svoje Instagram kontakte i preko Messengera ćete moći da se dopisujete sa tim kontaktima bez promene aplikacije.

Preko Messengera ćete moći da se povežete sa kontaktima sa Instagrama i organizujete i povežete svoje kontakte u grupu za dopisivanje.

U grupama za dopisivanje može se menjati pozadina, mogu se praviti ankete, a svi korisnici videće ko kuca poruku, kao što je i slučaj na obe aplikacije.

Facebook je novu funkciju pustio u pogon 1. oktobra i ažuriranjem aplikacija možete koristiti nove funkcije u dve aplikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: