Instagram influenseri se raduju zbog nove funkcije za Stories

Testira se nova funkcija, koja će kreatorima omogućiti da kače duže video klipove.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 16.12.2021.

11:21

Instagram influenseri se raduju zbog nove funkcije za Stories
Foto: Profimedia

Jedan od trenutnih limitirajućh faktora za Instagram Stories, jeste da svaka priča može da sadrži video maksimalne dužine do 15 sekundi.

Sada su se pojavili detalji, koji ukazuju na to da Instagram testira produžavanje dužine trajanja videa u Stories na 60 sekundi.

Ovo je na Twitteru objavio Mat Navara, a podelio je tvit korisnika iz Turske koji je otkrio obaveštenje o novoj funkciji na popularnom servisu. Instagram trenutno kreatorima sadržaja nudi opciju da video sadržaj dugog formata objavljuju kroz IGTV, a kreatori uglavnom objave link u Stories kako bi korisnici mogli da pregledaju taj video.

Ipak, nova opcija bi omogućila iskustvo pregleda sadržaja fluidnijim, a korisnici neće morati toliko često da se prebacuju između sekcija sa video klipovima kako bi odgledali neki duži sadržaj.

Funkcija je trenutno u fazi testiranja i nije dostupna svim kreatorima i korisnicima na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: