Instagram direktne poruke vam ne rade? Evo nekoliko rešenja

Problemi sa radom Instagrama nisu neuobičajena pojava, ali izgleda da su oni tokom 2022. godine na najgorem nivou do sada.

Izvor: B92, HITC
Podeli
Foto: Primakov / Shutterstock.com
Foto: Primakov / Shutterstock.com

Korisnici su u utorak uveče po našem vremenu počeli da prijavljuju probleme koji se pojavljuju kada se šalju direktne poruke, a izgleda da to još uvek nije rešeno.

Iz Instagrama se još uvek ne oglašavaju zvanično, a frustrirani korisnici su na Twitteru pokrenuli pravi meme rat protiv servisa i trenutnog problema sa kojim se suočavaju.

Da podsetimo, većina korisnika koji imaju problem prijavljuje da im učitavanje direktnih poruka (DM) ne funkcioniše kako bi trebalo, dok drugi prijavljuju da ne mogu da šalju poruke ili one u potpunosti nestaju.

Nažalost, kao što je i uobičajeno sa Instagram greškama i gličevima, ne postoji previše toga što korisnici mogu da urade kako bi osposobili funkcije koje ne rade.

Problemi sa direktnim porukama su najverovatnije deo baga na Instagramovim serverima, a popularna plarforma verovatno radi na ispravci koja bi uskoro trebalo da se pojavi.

U međuvremenu, ukoliko ste nestrpljivi, možete da isprobate nekoliko uobičajenih rešenja na svoju ruku, dok ne stigne zvanična zakrpa za probleme.

Zatvorite aplikaciju i ponovo je pokrenite. Prvo, pokušajte da potpuno ugasite aplikaciju. Na telefonu, ovo možete da uradite svajpovanjem na gore na početnoj stranici.

Izlogujte se iz aplikacije. Neki korisnici prijavljuju da kada se izloguju iz aplikacije i ponovo se uloguju, Instagram više ne pravi probleme.

Izbrišite aplikaciju. Pokušajte da izbrišete aplikaciju sa uređaja i potom je ponovo preuzmite iz odgovarajuće prodavnice.

Koristite najnoviju verziju. Budite sigurni da ne postoje ažuriranja za Instagram koja još uvek niste instalirali.

Ugasite svoj telefon. Ovo je klasično rešenje, ali nekada je samo potrebno da ugasite i ponovo upalite telefon kako bi se problem otklonio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.