Tehnopolis

Subota, 19.11.2022.

14:16

Google olakšava pretrage u vezi sa Svetskim prvenstvom u fudbalu

Google pretraga može da vam pomogne da ne propustite nijednu utakmicu FIFA Svetskog prvenstva koju želite da vidite kada se bude održavalo od 20. novembra do 18. decembra. Ako pretražujete Svetsko prvenstvo na Google-u, videćete namenski odeljak na vrhu sa listom predstojećih mečeva, zajedno sa njihovim datumima i vašim lokalnim vremenom.

Izvor: pcpress.rs

Google olakšava pretrage u vezi sa Svetskim prvenstvom u fudbalu
Foto: Profimedia

Google olakšava praćenje utakmica ljubiteljima fudbala

Na mobilnom uređaju, bilo u pregledaču ili u aplikaciji Google, imaćete opciju da podesite obaveštenja za određene timove tako što ćete dodirnuti ikonu zvono u gornjem desnom uglu ekrana, a zatim izabrati tim koji želite da pratite. Takođe ćete moći da pratite rezultat u realnom vremenu gde god da se nalazite tako što ćete dodirnuti meč koji želite da pratite, a zatim ga prevucite i otpustite bilo gde na ekranu.

Izgleda da obaveštenja nisu dostupna za računare, ali namenski Google panel za Svetsko prvenstvo će vam pokazati detaljnu statistiku i verovatnoću pobede na različitim uređajima. Kada igre počnu, takođe ćete moći da gledate video zapise sa rezimeom iz FIFA+, servisa za strimovanje udruženja i zvaničnih emitera koji uključuju BBC direktno na stranici sa rezultatima. Osim toga, moći ćete da igrate sa ili protiv drugih navijača u igri za više igrača, u kojoj možete izabrati svoju stranu za pravi meč i postići virtuelne golove za njih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: