Tehnopolis

Sreda, 15.11.2023.

11:02

Ponovo primećena gigantska GeForce RTX 4090 Ti grafička karta

Nvidia GeForce RTX 4090 Ti bi, prema svemu što smo do sada videli, trebalo da bude ogromna grafička karta i ponovo je primećena.

Izvor: B92

Default images

Kompanija Nvidia u svojoj ponudi već ima vrhunski GPU, u formi GeForce RTX 4090 grafičke karte, ali je u proizvodnju pušten i GeForce RTX 4090 Ti model u nekoj formi.

GeForce RTX 4090 Ti se sada ponovo pojavio, a ovoga puta su osvanile fotografije na Redditu.

Prikazan je prototip još uvek neobjavljene grafičke karte, a fotografije pokazuju flomazan dizajn sa četiri slota, kao i zanimljivo pozicioniranje PCB-a (90 stepeni ka matičnoj ploči).

Fotografije je objavio Reddit korisnik "gamer2live", i ovo bi mogle da budu prve kompletne slike RTX 4090 Ti prototipa.

Dojavljivač nije ponudio previše detalja o grafičkoj karti i onome što je prikazano, tako da nije moguće verifikovati verodostojnost fotografija.

Ukoliko se radi o pravim informacijama, ogromni Nvidia GeForce RTX 4090 Ti bi mogao da bude značajno brži od RTX 4090, koja slovi za najbolju grafičku kartu na tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: