Intel prikazao svoju prvu Arc desktop grafičku kartu VIDEO

Intel Arc GPU se zvanično pojavio za laptopove, a kompanija je sada objavila i prvi tizer koji nam daje uvid u konačni izgled Arc desktop GPU-a.

Tehnopolis

Izvor: B92, Verge

Četvrtak, 31.03.2022.

15:31

Default images

Arc desktop grafička karta na tržište stiže tokom ovog leta, a biće objavljena u okviru limitirane edicije. Intel nije objavio previše detalja o samoj karti, a više se očekuje uskoro.

Video prikazuje da Arc GPU koristi dizajn sa dva ventilatora, zajedno sa jednim HDMI portom i tri DisplayPorta sa strane, mada nije poznato šta su specifikacije tih portova.

Intel takođe ovu grafičku kartu naziva limitiranom edicijom, ali nije poznato da li to znači da će postojati ograničene zalihe karti ili je u pitanju unutrašnje brendiranje GPU-ova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: