Ubisoft gasi servere za 15 igara

Mnoge od Ubisoftovih igara imaju neki oblik onlajn konekcije, bilo da je u pitanju prava multiplejer igra ili singlplejer naslov sa onlajn rang listama.

Tehnopolis

Izvor: B92, KitGuru

Ponedeljak, 04.07.2022.

13:40

Ubisoft gasi servere za 15 igara
Foto: Sergei Elagin / Shutterstock.com

Jedna od neizbežnih stvari kod ovakvih igara je da će njihovi serveri u nekom trenutku biti ugašeni. Ubisoft je sada objavio da će od septembra 15 igara otići oflajn.

Ubisoft je informaciju objavio na svom blogu, a kompanija je istakla da će gašenje onlajn servisa za neke starije igre omogućiti usmeravanje resursa ka igračima koji igraju novije i popularnije naslove.

Lista igara, koje zauvek odlaze oflajn, uključuje:

Anno 2070
Assassin's Creed II, 3 (2012 Release), Brotherhood, Liberation HD i Revelations
Driver San Francisco
Far Cry 3 (2012 Release)
Ghost Recon Future Soldier
Prince of Persia: The Forgotten Sands
Rayman Legends
Silent Hunter 5
Space Junkies
Splinter Cell: Blacklist
ZombiU

To znači da će, u zavisnosti od igre, svaka multiplejer funkcionalnost biti uklonjena. Korinsici neće moći ni da ulinkuju svoje Ubisoft naloge u igrama ili da koriste onlajn funkcije. Takođe, za neke igre će postatiu nedostupna i instalacija i pristup DLC-ovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: