Starfield je konačno dobio prvi prikaz gejmpleja VIDEO

Tokom vikenda, u okviru "Xbox and Bethesda Showcase" događaja, gejmeri su konačno dobili priliku da vide gejmplej za Starfield.

Tehnopolis

Izvor: B92, Overclock3d

Ponedeljak, 13.06.2022.

08:20

Starfield je konačno dobio prvi prikaz gejmpleja VIDEO
Foto: Vitor Lando / Shutterstock.com

Starfield je naredni AAA RPG naslov Bethesda Game studija. Igra je najavljena još 2018. godine, a sada imamo priliku da vidimo i prvi trejler u trajanju od 15 minuta.

Igra će biti objavljena 2023. godine, a pojaviće se za Xbox Series X/S, Xbox Cloud i PC (verzija za PC stiže preko Xbox Game Pass/PC Game Pass, Microsoft Store i Steam platformi). Starfield će imati 100 zvezdanih sistema i više od 1000 planeta. Sve planete će moći u potpunosti da se istražuju, a igrači mogu da se svojim brodom spuste bilo gde na površini.

Prateći gejmplej prikazuje sletanje na novu planetu, praćenje sranih oblika života, kopanje resursa i druge elemente. Tu je i prikaz borbe i letenja. Bethesda je potvrdila da će Starfield igrači moći da dizajniraju, izgrade, opreme i lete sopstvenom letelicom, a igra će uključivati i kreiranje oružja.

Sa više od 1000 planeta, dostupnih za istraživanje, Starfield je trenutno Bethesdina najveća RPG igra. Trenutno, ne postoje zvanični PC sistemski zahtevi za poretanje igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: