Sony ima novi i osveženi pretplatnički servis za PlayStation

Nakon brojnih glasina da Sony priprema novi pretplatnički servis, koji bi trebalo da bude sličan Microsoftovom Xbox Game Passu, sada imamo i zvanične detalje.

Tehnopolis

Izvor: B92, Sony

Sreda, 30.03.2022.

14:20

Sony ima novi i osveženi pretplatnički servis za PlayStation
Foto: Miguel Lagoa / Shutterstock.com

Sony je predstavio novi pretplatnički servis za PlayStation, za koji je kompanija odlučila da nastavi da koristi PlayStation Plus brendiranje. PlayStation Plus je zvanično pušten u rad 2010. godine, a bio je neophodan za gejmere koji su želeli da igraju onlajn sa drugima.

Sa osveženom verzijom servisa, Sony je dodao nove segmente pretplate koji će omogućiti dodatne pogodnosti, kao što je pristup biblioteci igara, kao i streaming funkciju.

Osnovni PlayStation Plus nivo pretplate nastavlja da nudi igračima ono što su imali i ranije sa njihovom PlayStation Plus pretplatom od 9,99 dolara mesečno. To uključuje dve igre mesečno koje mogu da se preuzmu, popuste, cloud skladište i pristup onlajn multiplejeru.

Tu je sada Extra nivo, koji nudi biblioteku sa do 400 PlayStation 4 i PS5 igara, koje se mogu preuzeti, a ovaj nivo pretplate košta 14,99 dolara mesečno. na kraju, tu je Premium nivo, koji dodaje i mogućnost streaminga igara preko PlayStation Now servisa. Moguć je streaming igara na PS4, PS5 konzolama i na PC uređajima, a sve to će koštati 17,99 dolara mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: