Sledeći Need For Speed samo za konzole naredne generacije

Need For Speed franšiza možda više nije u jeku popularnosti, ali i dalje funkcioniše kao jedna od najbitnijih u žanru. Prema svemu sudeći, naredna igra u NFS franšizi će biti ekskluzivna za sisteme naredne generacije.

Tehnopolis

Izvor: B92, KitGuru

Petak, 08.04.2022.

13:11

Sledeći Need For Speed samo za konzole naredne generacije
Foto: EIRUS / Shutterstock.com

Industrijiski insajder Džef Grab tvrdi da se Need For Speed i dalje očekuje tokom ove godine, a igra bi trebalo da stigne u novembru. "Ukoliko ste Need For Speed fan koji je kupio konzolu naredne generacije, evo vesti za vas - biće samo za narednu generaciju konzola", ističe Grab.

Ovo je kontradiktorno prvobitnim i originalnim objavama iz kompanije EA, koja je istakla da će Criterion Games razvijati predstojeću igru i da će biti dostupna za PS4/Xbox One generaciju konzola, kao i za sisteme naredne generacije.

Nedostupnost za prethodne verzije konzola će svakako biti razočaravajuće za fanove franšize koji nisu u prilici da kupe najnovije konzole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: