Sega održava tržište mini konzola u životu VIDEO

Kompanija je predstavila dva nova mala uređaja – Astro Mini City V i Sega Genesis Mini 2, koji dokazuju da još uvek ima mesta za mini klasične gejming uređaje.

Izvor: B92, Verge
Podeli

Prvo, tu je Genesis Mini 2, koji predstavlja direktnog naslednika odlične Genesis Mini konzole iz 2019. godine. Ovoga puta, konzola je zasnovana na redizajniranom Genesisu druge generacije, sa nešto skladnijim dizajnom i stiže u pakovanju sa gejmpadom sa šest tastera.

Kao i kad je u pitanju original, radi se o jednostavnom uređaju: konektujete HDMI kabl, upalite i konzola je spremna za igranje. Nije potrebna konekcija na internet, a postoji mali broj podešavanja s kojima morate da se borite.

Uz konzolu stiže veliki broj igara (lista dostupna u pratećem videu), među kojima su i Sonic the Hedgehog, Streets of Rage, i drugi klasici poput Comix Zone i Virtua Fighter 2.

Potom, imamo i Astro City Mini V konzolu, koja stiže kao naslednik prošlogodišnjeg Astro City Mini modela. Razlika između dva uređaja je u tome što nova konzola ima ugrađen 4,6-inčni LCD ekran, koji je postavljen vertikalno.

Astro City Mini V je konzola dizajnirana za specifičnu grupu korisnika – one koji vole "shmups" (shoot ‘em ups) igre u različitim stilovima i tonovima.

Armed Police Batrider, Kingdom Grand Prix, Cosmo Police Galivan, Wrestling War i slične igre vas čekaju u kolekciji za ovu konzolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.