Tehnopolis

Nedelja, 26.11.2023.

11:09

Prestao da puši jer ne želi da propusti objavu GTA 6

Veliki fan GTA igara je odlučio da prestane da konzumira cigarete, u iščekivanju GTA 6 igre, jer ne želi da bude u bolnici kada se igra pojavi.

Izvor: B92

Prestao da puši jer ne želi da propusti objavu GTA 6
Foto: Sergei Elagin / Shutterstock.com

Grand Theft Auto 6 će, bez sumnje, obarati rekorde kada se bude pojavio, jer se radi o jednoj od igara koje se najviše očekuju. A postoje igrači koji su spremni na sve kako bi igrali GTA 6, uključujući i prestanak konzumiranja cigareta.

Jedan fan serijala je na Redditu objavio da prestaje sa pušenjem zbog predstojeće Grand Theft Auto 6 igre.

Razlog? Ovaj igrač ne želi da pati od bilo koje bolesti u vezi sa cigaretama ili da propusti da igra GTA 6 na lansiranju jer je "zaglavio" u bolnici zbog nečega što je moglo da se spreči. Rockstar još uvek naporno radi na GTA 6, a nedavno je nagovestio objavu igre. Ono što znamo je da će Rockstarov endžin naredne generacije, pod nazivom RAGE 9, pokretati Grand Theft Auto 6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: